Η ιστορία πίσω από το γρηγορότερο γκολ του ΠΑΟΚ (videos)

Από skgsports.gr: Ο Κάλεντ Νάρεϊ σκόραρε στα 13 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τη Λαμία (1-5) για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας και αμέσως άρχισε το... σκάλισμα των αρχείων.
Πηγή: skgsports.gr
Η ιστορία πίσω από το γρηγορότερο γκολ του ΠΑΟΚ (videos)

Ενα γκολ του Βίντακ Μπράτιτς, όπως έδειξε η έρευνα, συναγωνίζεται σε... ταχύτητα αυτό του Κάλεντ Νάρεϊ, καθώς και το προηγούμενο πιο γρήγορο γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας έχει προέλθει από παίκτη του ΠΑΟΚ.

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2000 έγινε για την α' φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, το ΠΑΟΚ – Αμπελόκηποι 6-1 (1′ και 40′ Μπράτιτς, 25′ και 35′ Σπάσιτς, 45′ Ναλιτζής, 57′ Καφές).

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Επανομής «Νίκος Σαράφης» κι ο «χορός των γκολ» άνοιξε στο 1ο λεπτό από τον Σέρβο Βίντακ Μπράτιτς με ασύλληπτο μακρινό σουτ.

Εικόνα από εκείνο το παιχνίδι δεν υπάρχει στο διαδίκτυο, ενώ σε κανένα από τα ρεπορτάζ της εποχής δεν γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο δευτερόλεπτο που σημειώθηκε το γκολ, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται...

Στον αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα στα πέναλτι (23/10/2005), ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Γιάννη Μαλλού στο 33ο δευτερόλεπτο!

Ο Σαλπιγγίδης το γρηγορότερο γκολ

Ιστορικά το γρηγορότερο γκολ του ΠΑΟΚ το έχει πετύχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στα 12 δευτερόλεπτα σ' ένα παιχνίδι όπου ο «Δικέφαλος» επικράτησε και τότε με 5-1

Ήταν ο αγώνας των πλέι οφ της σεζόν 2010-11, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ασπρόμαυρους» του Μάκη Χάβου να φτάνουν στο γκολ μετά από μόλις 12 δευτερόλεπτα.

Ένα γκολ-καρμπόν με αυτό του Νάρεϊ στη Λαμία! Από την αριστερή πλευρά ο Βιεϊρίνια, σε ρόλο Κωνσταντέλια, έπαιξε γρήγορα με τον Λίνο, ο οποίος έκανε την σέντρα-ασίστ, όπως ο Ζίβκοβιτς, για το γκολ από τον Σαλπιγγίδη.

Στις 18 Φεβρουαρίου του 1996 ο Πάρις Ζουμπούλης σκόραρε με διπλή προσπάθεια στα δεκαεφτά δευτερόλεπτα από την σέντρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανηλειακός (1-0) στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...