Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ - Πέντε ματς απαιτήσεων

Από sdna.gr: Γεμάτες θα είναι οι επόμενες δύο εβδομάδες για τον ΠΑΟΚ, έχοντας μπροστά του συνολικά πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά ενόψει playoffs και Κυπέλλου Ελλάδος - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα των ασπρόμαυρων.
Πηγή: sdna.gr
Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ - Πέντε ματς απαιτήσεων

Με τον ορισμό των δύο παιχνιδιών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διαμορφώθηκε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Μετά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που τον διατηρήσε στην κούρσα του πρωταθλήματος, στον ΠΑΟΚ ποντάρουν στο μομέντουμ και ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν.

Οι επερχόμενες αναμετρήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ακόμη και αν επρόκειτο με ομάδες της επαρχίας. Από τα Γιάννενα, στη Λαμία και από εκεί στον Βόλο, ενώ μεσολαβούν και δυο σερί εντός έδρας παιχνίδια (ξανά) με Λαμία και με Ιωνικό. Γεγονός που δεν προκαλεί εφησυχασμό εντός του Δικεφάλου καθώς στην επαρχία άφησε τουλάχιστον έξι βαθμούς (δύο στο Ηράκλειο, δύο στην Λιβαδειά και δύο στην Τρίπολη).

Το παιχνίδι του Σαββάτου (25/2) στα Γιάννενα είναι κομβικής σημασίας για πολλούς λόγους καθώς απέναντί του θα βρει μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα σκληρή και ανάγκασε Ολυμπιακό - ΑΕΚ να χάσει βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός «δραπέτευσε» με το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η συνθήκη ειναι διαμορφωμένη έτσι για τον ΠΑΟΚ όπου με μια νίκη στην Ήπειρο, θα βάλει πίεση στις άλλες ομάδες δεδομένου πως μετά το ματς στους «Ζωσιμάδες», η μέρα κλείνει με το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, πέραν του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, περιλαμβάνει άλλες δύο επισκέψεις στην επαρχία. Μετά τα Γιάννενα, υπάρχει το παιχνίδι (την επόμενη Τετάρτη) στη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ μέχρι τις 12 Μαρτίου που ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια, ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, την Λαμία (ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου), ενώ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα παίξει στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Διαβάστε ακόμη...