Το ψέμα ΚΕΔ και Τζήλου!

Από paok24.com:Για να καταγράψει κανείς λεπτομερώς τις "κλοπές" βαθμών αλλά και τίτλων που έχει βιώσει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα χρειαστεί... εβδομάδες!
Πηγή: paok24.com
Το ψέμα ΚΕΔ και Τζήλου!

Ωστόσο, για πρώτη φορά στα χρονικά, η ΚΕΔ παραδέχθηκε και δημόσια σήμερα πως τόσο ο βοηθός Σινιοράκης όσο και οι Τζήλος, Καλαμπόκης που είχαν την ευθύνη του χειρισμού του VAR στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, κακώς δεν ακύρωσαν το γκολ των γηπεδούχων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και πως οι τρεις τους αποσύρονται μέχρι νεωτέρας από την "δεξαμενή" των διαιτητών!

Ωστόσο, τόσο η ΚΕΔ όσο και ο Αθανάσιος Τζήλος, εξακολουθούν να μην λένε την πάσα αλήθεια! Ποια είναι αυτή; Πως οι Τζήλος και Καλαμπόκης ούτε είδαν την παράβαση ούτε αφιέρωσαν τον απαραίτητο χρόνο για να "τσεκάρουν" ολόκληρη τη φάση!

Ουσιαστικά, η ΚΕΔ προσπαθεί να πείσει πως οι Τζήλος και Καλαμπόκης "τσέκαραν" ολόκληρη τη φάση και τα είδαν όλα... καλά μέσα σε 10 ή 15 δευτερόλεπτα, καθώς τόσος χρόνος μεσολάβησε από το (αντικανονικό) γκολ του Αστέρα Τρίπολης μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον Πέτρο Τσαγκαράκη!

Μέσα σε αυτά τα 10-15 δευτερόλεπτα λοιπόν – σύμφωνα με την ΚΕΔ – οι Τζήλος και Καλαμπόκης ήλεγξαν τρεις πιθανές παραβάσεις και δεν διαπίστωσαν τίποτα μεμπτό, αντί να παραδεχθούν τόσο οι δύο διαιτητές όσο και οι επικεφαλείς της ΚΕΔ πως ουδέποτε η φάση ελέγχθηκε με τη δέουσα προσοχή, από τη στιγμή που έλαβε χώρα στην εκπνοή ενός αγώνα και έκρινε το τελικό αποτέλεσμα!

Ψέματα λοιπόν από την ΚΕΔ, ψέματα και από τον Τζήλο, που θα έπρεπε έστω και εκ των υστέρων να λειτουργήσουν διαφορετικά εάν είχαν ηθική και αξιοπρέπεια...

Διαβάστε ακόμη...