Που είναι ο Ελ Καντουρί και ο Κούρτιτς;

Από paok24.com: Έχει γίνει συνήθεια. Μία κουραστική συνήθεια για τον ΠΑΟΚ που παίζει μόνιμα με 5-6 ή και 7 απουσίες! Για πόσο ακόμη; Ειδικά οι περιπτώσεις κάποιων παικτών που ξέχασαν πότε αγωνίστηκαν τελευταία φορά, αρχίζουν να προβληματίζουν ιδιαίτερα...
Πηγή: paok24.com
Που είναι ο Ελ Καντουρί και ο Κούρτιτς;

Ο ένας μόνιμα απών είναι ο Κούρτιτς! Ο πολυτιμότερος της περσινής σεζόν, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, εκείνος που συνέβαλε τα μέγιστα στην υπόθεση γκολ που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον ΠΑΟΚ. Όσο και αν ο ΠΑΟΚ άλλαξε το παιχνίδι του, όσο και αν ο Σλοβένος δεν είναι πλέον ο υπεραπαραίτητος, το θέμα είναι γιατί δεν μπορεί να προσφέρει καθόλου και πότε θα ξαναπαίξει στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος από τον Δεκέμβριο αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα στο γόνατο, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, κάνει μονίμως αποθεραπείες και αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει χρονικός ορίζοντας πρόβλεψης για την επιστροφή του.

Ο Ελ Καντουρί από την πλευρά του έπαθε άλλη μία σοβαρή ζημιά. Χτύπησε στο ματς με τον Παναιτωλικό στις 22 Δεκεμβρίου και από τότε δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα. Σε εκείνο το ματς ο Μαροκινός χτύπησε στον αστράγαλο και δυστυχώς για εκείνον το πρόβλημα έχει επηρεάσει το οστό της φτέρνας (calcaneus όπως λέγεται στην ιατρική). Πριν λίγο καιρό και μετά από πολλές θεραπείες ο Ελ Καντουρί ήταν έτοιμος να μπει, εκεί όμως αντί να επιστρέψει εκείνος στην ομάδα, επέστρεψαν οι πόνοι και έκανε εκ νέου βήματα πίσω! Ούτε και γι' αυτόν υπάρχει αυτή την περίοδο ασφαλής πρόβλεψη επιστροφής.

Πέρα από τους δύο: Ο Τάισον είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δοκιμάζει για το αν θα παίξει με τη Λαμία ή με την Τρίπολη. Ο Λύρατζης που ταλαιπωρήθηκε πολύ με το κάταγμα στο ζυγωματικό μπορεί να επιστρέψει και να παίξει στις αρχές Μαρτίου. Στα τελειώματα της αποθεραπείας του είναι ο Μουργκ.

Διαβάστε ακόμη...