Διεύρυνε το σερί, δεν έμεινε ικανοποιημένος

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στης Stoiximan Super League, με άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου να μένουν μ μία πίκρα για το γεγονός πως δεν κατάφεραν να νικήσουν σε αυτό το παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Διεύρυνε το σερί, δεν έμεινε ικανοποιημένος

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν αυτή που σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έψαχνε και το έδειχνε τη νίκη, σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που απείλησαν αποσπασματικά την εστία του Δικεφάλου και έχοντας στο τέλος της βραδιάς ως κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα τους.

Οι «ασπρόμαυροι» με τη χθεσινή ισοπαλία διεύρυναν και άλλο το αήττητο σερί τους, φτάνοντας τα 15 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ να έχει σημειωθεί στις 30 Οκτωβρίου από την ΑΕΚ.

Η ισοπαλία βέβαια δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο στο στρατόπεδο του Δικεφάλου, με τον Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα να κάνει λόγο για εγωιστική συμπεριφορά από τη μεριά των παικτών του, καθώς χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα ακόμα περισσότερο στην κορυφή και να «ρίξει» στα σχοινιά του Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...