Ήξερε η ΑΕΚ για τα δοκάρια υποστηρίζουν στον Ατρόμητο

Από paok24.com: Συνεχίζει η ιστορία με τα δοκάρια του γηπέδου στο Περιστέρι, με την τελική τύχη του αγώνα να κρίνεται στα δικαστήρια.
Πηγή: paok24.com
Ήξερε η ΑΕΚ για τα δοκάρια υποστηρίζουν στον Ατρόμητο

Στον Ατρόμητο θεωρούν πως η πλευρά της ΑΕΚ είχε από πριν την πληροφορία για το πρόβλημα στις εστίες του γηπέδου έχοντας ως στόχο να μην διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση και τονίζοντας πως οι ίδιοι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το ζήτημα.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου σημειώνουν πως η πλευρά της ΑΕΚ έστειλε αμέσως το διαιτητή του αγώνα να ελέγξει τα δοκάρια χρησιμοποιώντας κορδέλα της τροχαίας.

Η διαφορά που εντοπίστηκε ήταν 5 εκατοστά στη μία εστία και 3 στην άλλη, με τον Μανούχο να ζητά να διορθωθεί το πρόβλημα. Αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες το θέμα λύθηκε στο ένα τέρμα, ενώ στο άλλο υπήρχε απόκλιση ενός εκατοστού, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να υποδεικνύουν στο διαιτητή να μετρήσει και σε άλλο σημείο, όπου και βρέθηκε διαφορά 2 εκατοστών, ζητώντας του στη συνέχεια «να το τελειώσει εδώ» το παιχνίδι.

Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει καμία αναφορά για χαντάκια και αυλάκια μπροστά στις εστίες που υποστήριζαν οι κιτρινόμαυροι, ενώ στον Ατρόμητο αμφισβητούν και τις μετρήσεις που έγιναν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...