Ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος Στίβου για το 2023!

Από acpaok.gr: Οι πρώτες αγωνιστικές ημερίδες του κλειστού στίβου έχουν ήδη ξεκινήσει και με το «καλημέρα» ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι τη φετινή χρονιά αναμένεται να κάνει πολύ καλή εμφάνιση στα δρώμενα του στίβου.
Πηγή: acpaok.gr
Ξεκίνησε η αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος Στίβου για το 2023!

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές ημερίδες στο κλειστό προπονητήριο των Αμπελοκήπων, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στα 60 μέτρα με εμπόδια οι αθλητές του κ. Βαρυτιμίδη, τόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Γιάννης Καμαρινός (7.99), όσο και ο Ευθύμης Καραγιώργος (8.29) αλλά και ο μικρός εμποδιστής Ιωάννης Μακρίδης.

Ο Γιάννης Καμαρινός μάλιστα πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε και στους Μεσογειακούς Αγώνες εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Η πρωταθλήτριά μας, στο άλμα επι κοντώ, Ευα Κοτσαχείλη, ξεκίνησε σταθερά καλά τη χειμερινή σεζόν , αλλά ένας τραυματισμός που την ταλαιπωρεί, την κάνει λίγο πιο «προσεκτική».

Στα άλματα η χρυσή πρωταθλήτρια Βασιλική Χαϊτίδου ξεκίνησε με επιδόσεις πάνω από τα 6μ. στο άλμα σε μήκος και την ίδια περίοδο δοκιμάζει τις δυνάμεις της και σε διεθνή μίτινγκ του εξωτερικού, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Φωτεινή Μίζιου έδειξε πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα 6μ (5.98) και δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να τα ξεπεράσει. Η Μίζιου αγωνίστηκε και στο άλμα τριπλούν με επιδόσεις σταθερά πάνω από τα 12μ. Έτσι, μαζί με τη Βασιλική Χαϊτίδου συνθέτουν ένα πολύ δυνατό γυναικείο αλτικό δίδυμο για τον ΠΑΟΚ.

Η μικρή άλτρια, Αθηνά Μαυρίκα, φαίνεται ότι θα είναι το μέλλον στα άλματα για το τμήμα, καθώς ξεκίνησε με πολύ καλή παρουσία στο άλμα τριπλούν. (11.20)

Ο Γιάννης Μανταρτζίδης, σε μήκος και τριπλούν δείχνει σε καλή κατάσταση και την κατάλληλη στιγμή θα βρίσκεται στη φόρμα που πρέπει.

Ο Αντώνης Μέρλος, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο άλμα σε ύψος στην Ελλάδα αλλά και εξωτερικό όπου με άλματα σταθερά 2.16 και 2.17, δείχνει σε θέση σύντομα να κάνει επιδόσεις πάνω από 2.20.

Ο ρίπτης μας, Ελευθέριος Λαμπίδης Χόχρεκ, σε μια ιδιαίτερη για εκείνον χρονιά, ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με επίδοση λίγο πάνω από τα 16μ. στη σφαιροβολία.

Έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων όμως και για το γκρουπ της αντοχής και τους αθλητές της Γεωργίας Παπαδοπούλου. Οι αθλητές έλαβαν μέρος σε αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος.

Η Ευαγγελίδου Αριστέα (Κ18) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Βαγγέλης Λόλας (Κ18) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και λίγο πίσω του στην 3η θέση ο Κωνσταντίνου Νικόλας χάλκινο.

Στην Αθήνα σε ημερίδα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου , αγωνίστηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο ακοντιστής Μάριος Παπαχρήστος.

Ο αθλητής με βολή στα 43.12 στον ακοντισμό Κ18 , έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση για τη χρονική περίοδο που διανύουμε και ότι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμος για πολύ μεγαλύτερες επιδόσεις.

Το «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς αγωνίζονται όλοι οι αθλητές του τμήματος σε πολλές διοργανώσεις με κορυφαία διοργάνωση σε λίγες ημέρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους και καλή επιτυχία για τη συνέχεια!

Διαβάστε ακόμη...