Πέταρ Μούσα: Ο ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα και η αλλαγή δεδομένων

Από paok24.com: Το story για τον Κροάτη επθετικό ...
Πηγή: paok24.com
Πέταρ Μούσα: Ο ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα και η αλλαγή δεδομένων

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη φτάνει στο τέλος της κι αυτό που μένει να φανεί για τον ΠΑΟΚ, είναι το αν θα γίνει κάποια κίνηση στο... 90′.

Ένας από τους επιθετικούς που βρέθηκαν στην "ασπρόμαυρη" λίστα αυτό το διάστημα, είναι ο Πέταρ Μούσα, με τον Κροάτη άσο που ανήκει στην Μπενφίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως αναφέρθηκε χθες στο PAOK24 News στο YouTube.

Ο Μούσα, που ανήκει στην Μπενφίκα κι έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής φέτος 6 γκολ και 1 ασίστ σε 24 συμμετοχές, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, τα δεδομένα για τους Πορτογάλους άλλαξαν, μετά τον τραυματισμό του Γκονζάλο Ράμος.

Το γεγονός ότι ο επιθετικός της Μπενφίκα θα μείνει στα... pits, κάνει το ρόλο του 24χρονου Κροάτη πολύ πιο σημαντικό, που "μετακόμισε" στην ομάδα της Λισαβόνας από την Μποαβίστα.

Ο Μούσα πέρυσι έκλεισε τη σεζόν με συνολικά 12 γκολ και 4 ασίστ σε 35 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2020-21 είχε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 35 συμμετοχές.

Ο Κροάτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και το 2017 τον απέκτησε η Σλάβια Πράγας, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά δανεικός σε Βικτόρια Ζίζκοβ και Σλόβαν Λίμπερετς, για να ακολουθήσει η Ουνιόν Βερολίνου και η Μποαβίστα, πριν να "μετακομίσει" στην Μπενφίκα.

Διαβάστε ακόμη...