To ρίσκο που αναγκάστηκε να πάρει ο Λουτσέσκου

Από paokrevolution.net: Ο Ινγκασον δεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στο Πρωτάθλημα. Η μοναδική ανάσα που είχε πάρει ήταν σε αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα.
Πηγή: paokrevolution.net
To ρίσκο που αναγκάστηκε να πάρει ο Λουτσέσκου

Γιατί επέλεξε ο Λουτσέσκου να τον αφήσει εκτός; Πολύ απλά διότι ο Ινγκασον έχει τρεις κίτρινες κάρτες. Αν στο σημερινό παιχνίδι έβλεπε την τέταρτη, τότε ο Ισλανδός θα έπρεπε να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα ματς που είναι με Ολυμπιακό, Αστέρα, ΑΕΚ και ΠΑΣ.

Σε περίπτωση που δει την κίτρινη κάρτα σε ένα από τα επόμενα τέσσερα, υπάρχει η πολυτέλεια να εκτίσει την ποινή στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Σε κάθε περίπτωση φάνηκε σήμερα στην Τούμπα πόσο πολύτιμος παίκτης είναι ο Ισλανδός.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Γιάννης Κάργας αγωνίστηκε για δεύτερη φορά ως βασικός στο Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φορά ήταν στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στην Λειβαδιά όπου ο Δικέφαλος είχε έρθει ισόπαλος 1-1.

Αυτή ήταν η τρίτη του συμμετοχή στο Πρωτάθλημα καθώς είχε αγωνιστει για 17′ και στη Λεωφόρο στο 0-3 της 19ης αγωνιστικής. Εχει άλλες δυο φορές αγωνιστεί βασικός στα ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα και επίσης στα δυο ματς με την Λέφσκι Σόφιας.

Διαβάστε ακόμη...