«O ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί κι έχουμε ευκαιρία»

Από paok24.com:Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ 3 και της εκπομπής «Τζάμπολ» μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου, τονίζοντας ότι η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος, όπως έκανε και στην πρώτη του θητεία.
Πηγή: paok24.com
«O ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί κι έχουμε ευκαιρία»

«Είναι μία ομάδα από την οποία ξεκίνησα στη Basket League, με τον ίδιο προπονητή που είχα κι εγώ για πέντε χρόνια. Έχω ένα θαυμασμό γι'αυτήν την ομάδα και σίγουρα υπάρχει ένα συναίσθημα αγάπης. Χαίρομαι πολύ όμως που νικήσαμε και κρατηθήκαμε ψηλά στην κατάταξη» είπε αρχικά ο Κακλαμανάκης που ρωτήθηκε και για τη σχέση του με το Λαύριο από το οποίο ξεκίνησε.

Όσο για τη δεύτερη του θητεία στον ΠΑΟΚ και πόσο διαφορετική βρήκε την κατάσταση τώρα; «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Και την προηγούμενη φορά που ήμουν στον ΠΑΟΚ, πρωταγωνιστούσαμε, κάναμε μία καλή πορεία, μπήκαμε στα πλέι οφ και στις λεπτομέρειες δε μπήκαμε στην τετράδα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και πάλι φέτος και έχουμε μία ευκαιρία να πλασαριστούμε στις καλές θέσεις ενόψει πλέι οφ» απάντησε ο Κακλαμανάκης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που του ζητάει ο κόουτς Λυκογιάννης.

«Ο κόουτς ξέρει τι να περιμένει από μένα. Ξέρει τι μπορώ να του δώσω, να παίξω άμυνα ως ψηλός, να μαρκάρω και στο πικ εν ρολ αλλά και ψηλότερα κορμιά και ταυτόχρονα, σκοράρισμα και στην επίθεση».

Μιλώντας για τον πήχη του ΠΑΟΚ και πόσο ψηλά μπαίνει αυτός φέτος, σημείωσε... «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει, με τη μέχρι τώρα πορεία του, ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ματς. Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίσουμε από εδώ και πέρα, ακόμα και στο Final 8 του Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...