Η κριτική του ΠΑΟΚ: Έκανε δύσκολη τη ζωή του, κορυφαίος ο Ντάντας

Από sdna.gr:Το SDNA σκανάρει την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ από την νίκη επί του Λεβαδειακού στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική της Super League.
Πηγή: sdna.gr
Η κριτική του ΠΑΟΚ: Έκανε δύσκολη τη ζωή του, κορυφαίος ο Ντάντας

Αναλυτικά η βαθμολογία για τους «ασπρόμαυρους» και η κριτική της απόδοσης της από τo τρίποντο κόντρα στους Βοιωτούς:

Κοτάρσκι

Θεατής σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, ενεπλάκη στη φάση που δόθηκε πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού, λανθασμένα καθώς δεν ανέτρεψε τον Λούα Λούα. Συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός σε έναν εκ των επόμενων τεσσάρων αγώνων.

Σάστρε (80')

Καλός ο Ισπανός μπακ σήμερα, με τον Λεβαδειακό να παίζει, όταν αποφάσιζε να επιτεθεί, από την πλευρά του με τους Παναγιώτου - Λούα Λούα. Είχε μάλιστα και επιθετικά κάποιες καλές σέντρες.

Κάργας

Πήρε την ευκαιρία του να ξεκινήσει βασικός αντί του απόλυτου έως απόψε Ίνγκασον, από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ και από το κεφάλι του το δεύτερο. Αμυντικά ήταν άτυχος στο δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού καθώς η μπάλα κόντραρε επάνω του πριν καταλήξει στα δίχτυα του Κοτάρσκι ενώ σε μερικές περιπτώσεις έχασε στην πλάτη του, τους

Κουλιεράκης

Ωραίος ο μικρός αμυντικά, κέρδισε τις περισσότερες μάχες που έδωσε ενώ είχε συνεισφορά στην «ασπρόμαυρη» νίκη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα.

Ράφα Σοάρες

Κράτησε την θέση του, είχε κάποια καλά ανεβάσματα προσπαθώντας να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του με σέντρες.

Σβαμπ (80')

Κράτησε μπάλα και μοίρασε σωστά το παιχνίδι για τους συμπαίκτες του.

Ντάντας

Υπέροχος ο Πορτογάλος χαφ, τρεις τελικές στο πρώτο ημίχρονο, δύο γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του. Κορυφαίος για τους Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι.

Νάρεϊ (72')

Σταθερή απειλή για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά, πήρε πολλές προσπάθειες απειλώντας τον Λεβαδειακό, φαίνεται ότι του λείπει κάποιο γκολ για να του δώσει αυτοπεποίθηση καθώς αγνοεί τη χαρά του από το σπουδαίο διπλό στο Φάληρο, τρεις μήνες πριν.

Τάισον

Nτεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε κάποιες καλές επιθετικές πρωτοβουλίες, δίχως ωστόσο να καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Κωνσταντέλιας (80')

Ορεξάτος ως συνήθως ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων, καλά κλεισμένος σε αρκετές περιπτώσεις από τους παίκτες του Βέλιτς, έβγαλε στιγμές μαγείας όμως έχασε και ευκαιρία από αυτές που... δεν χάνονται.

Ολιβέιρα

Δεν τράβηξε σήμερα ο Πορτογάλος φορ, έδωσε μάχες απέναντι στα στόπερ του Λεβαδειακού χωρίς να έχει πολλές φάσεις, έχασε μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο τέλος (87') για να κλειδώσει τη νίκη του «Δικεφάλου».

*Ζίβκοβιτς (72'), Βιεϊρίνια (80'), Μπίσεσβαρ (80'), Φιλίπε Σοάρες (80') και Νάσμπεργκ (90+3') αντικατέστησαν τους Νάρεϊ, Σάστρε, Κωνσταντέλια, Σβαμπ και Βιεϊρίνια. Οι αλλαγές δεν κατάφεραν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στο σύνολο του Λουτσέσκου, κυρίως επιθετικά ώστε να βρεθεί το γκολ που θα κλείδωνε το παιχνίδι. Μάλιστα, ο τελευταίος έγινεαλλαγή στην αλλαγή καθώς ένιωσε ενοχλήσειςκαι αναμένεται αύριο να υποβληθεί σε μαγνητική.

Διαβάστε ακόμη...