Έξαλλος Λουτσέσκου με διαιτησία: «Φτάνει πια!!!»

O Ραζβάν Λουτσέσκου δε μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την απόφαση του Διαμαντόπουλου, να δώσει το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Λεβαδειακός, παρότι τον κάλεσε ο VAR για να δει το… λάθος του. Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα, o προπονητής του ΠΑΟΚ, ξέσπασε!
Πηγή: paok24.com
Έξαλλος Λουτσέσκου με διαιτησία: «Φτάνει πια!!!»

«Πήραμε τη νίκη και ενάντια στο διαιτητή. Όταν υπάρχουν συνεχώς αποφάσεις εναντίον σου, είναι φυσιολογικό να χάνεις το μυαλό σου. Μόνο με εμάς συμβαίνει αυτό, δεν έχει γίνει ποτέ με κάποια ομάδα της Αθήνας. Μόνο στο δικό μας παιχνίδι ο VAR κάλεσε το διαιτητή να δει τη φάση και παρότι την είδε, δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση! Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «φτάνει»! Πρέπει να δούμε πως θα σταματήσει αυτό το πράγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αρκετό ένα κλεμμένο πρωτάθλημα; Δεν είναι αρκετό ένα κλεμμένο Κύπελλο; Αφήστε μας να παίξουμε!» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Έχουμε πει φέτος, ότι δεν παλεύουμε για το πρωτάθλημα, ότι πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά έρχεται η στιγμή που πρέπει να σταματήσει αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε να βελτιωθούμε, αλλά πρέπει να υπάρξει ίση μεταχείριση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος» ανέφερε ο Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...