Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-ΓΠΟ Καστοριάς

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κανάτα και της Σάρον Σάπσον μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του ΓΠΟ Καστοριάς με 6-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-ΓΠΟ Καστοριάς

Λευτέρης Κανάτας:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα είχαμε 19 ευκαιρίες και βάλαμε δύο γκολ, στο σημερινό μπορεί να είχαμε και λιγότερο αλλά βάλαμε έξι. Μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε τέρματα. Είναι σημαντικό αυτή η εικόνα να συνοδεύεται και με πολλά γκολ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, μπράβο στα κορίτσια. Όσον αφορά το ντεμπούτο της Σάπσον, είχαμε πει με την ίδια ότι εφόσον έχει μπει εδώ και τέσσερις μέρες στην προπόνηση, αν είναι δυνατόν να ενταχθεί και να έχει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Αποφασίσαμε να την ξεκινήσουμε από την αρχή, πέτυχε δύο τέρματα, οπότε πιστεύω ότι ήταν ένα φοβερό ντεμπούτο για την ίδια».

Σάρον Σάπσον:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι σήμερα για όλη την ομάδα. Νιώθω πολύ όμορφα αυτές τις πρώτες μέρες, διότι όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Προπονηθήκαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα, και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενη για τη νίκη, αλλά και για το γεγονός πως συνδύασα το ντεμπούτο μου με δύο τέρματα».

Διαβάστε ακόμη...