Αλλάζει… πίστα ο Ταϊσον!

Από paok24.com: Στο "μέτρημα" του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Λεβαδειακό!
Πηγή: paok24.com
Αλλάζει… πίστα ο Ταϊσον!

Kόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου, ο Ταϊσον μπήκε ως αλλαγή στο 68o λεπτό στη θέση του Κάλεντ Ναρεϊ και πέτυχε το 2-0 για τον Δικέφαλο τέσσερα λεπτά αργότερα, πραγματοποιώντας ένα ονειρικό ντεμπούτο με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός αντικατέστησε εκ νέου τον Ναρεϊ στο 70ο λεπτό, ενώ στη ρεβάνς του Κυπέλλου την περασμένη Πέμπτη, πήρε για τρίτη φορά τη θέση του Γερμανού εξτρέμ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 79΄.

Κάπως έτσι, ο Ταϊσον έκανε το... αγροτικό του και πλέον βρίσκεται κανονικά στο "μέτρημα" του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα, από τη στιγμή μάλιστα που ακολουθούν τα παιχνίδια – φωτιά με Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος" για το Κύπελλο!

Μάλιστα, κάθε άλλο παρά απίθανο είναι ο πρώην αρχηγός της Ιντερνασιονάλ και της Σαχτάρ να βρεθεί αύριο στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Λεβαδειακό, πιθανότατα αντί του Κάλεντ Νάρεϊ, προκειμένου και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως βασικός αλλά και να δοθούν "ανάσες" στον τελευταίο!

Διαβάστε ακόμη...