Σημαδεύοντας τα πόδια του Κωνσταντέλια!

Από paok24.com: Πρώτα ο Σένκεφελντ, μετά ο Σάρλια...
Πηγή: paok24.com
Σημαδεύοντας τα πόδια του Κωνσταντέλια!

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που συνεχίζει στο Κύπελλο, "τσεκάροντας" το εισιτήριο για τα ημιτελικά, ενώ στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ένα εμφατικό διπλό κι έστειλε το δικό του μήνυμα.

Χθες -ωστόσο- η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τον φοβερό και τρομερό, Βιλγιάνεν, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κι έδειξε σε όλους το επίπεδό του.

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την απειρία του Φινλανδού ρέφερι, που δεν μπόρεσε σε κανένα απολύτως σημείο του αγώνα να επιβληθεί χθες κι άφησε τους "πράσινους" να κάνουν το παιχνίδι τους και σε πολλές στιγμές τα μαρκαρίσματα ήταν παραπάνω από σκληρά.

Στόχος ήταν -ξανά- ο Κωνσταντέλιας, με τον Σάρλια χθες να κάνει ένα απίστευτο φάουλ -εναέριο "κλάδεμα"- στον άσο του ΠΑΟΚ, που προκάλεσε την "έκρηξη" των ανθρώπων του "Δικεφάλου", την ώρα που ο Φινλανδός ρέφερι ήταν... κάπου αλλού. Τουλάχιστον έβγαλε κάρτα...

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο, απλά τότε ήταν ο Σένκεφελντ αυτός που "κλάδεψε" τον Κωνσταντέλια, για να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κουλμπάκοφ και να αποβληθεί.

Φοβερά πράγματα από τους "πράσινους", που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να σταματήσουν τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, χωρίς να τα καταφέρουν...

Διαβάστε ακόμη...