Χιμένεθ για το επεισοδιακό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018: «Δεν είδαμε να κουβαλάει όπλο ο Σαββίδης»

Από sdna.gr: Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το πολυσυζητημένο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ το 2018 στην Τούμπα, τονίζοντας πως κανείς δεν είδε το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ φρόντισε να εξυμνήσει τους παίκτες των δύο ομάδων για την στάση τους στ' αποδυτήρια.
Πηγή: sdna.gr
Χιμένεθ για το επεισοδιακό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ του 2018: «Δεν είδαμε να κουβαλάει όπλο ο Σαββίδης»

Μιλώντας στο thecoachesvoice.com ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στο πολυσυζητημένο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 στην Τούμπα, τονίζοντας πως δεν είδαν το όπλο του Ιβάν Σαββίδη, ενώ φρόντισε να εξυμνήσει τους παίκτες των δύο ομάδων για την στάση τους στ' αποδυτήρια.

«Ζωντανά, στο γήπεδο, δεν είδαμε τον Ιβάν Σαββίδη να κουβαλάει όπλο», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ.

«Είχα στείλει τους παίκτες στα αποδυτήρια όταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες. Καταλάβαμε ότι είχε το όπλο όταν οι εικόνες του περιστατικού άρχισαν να φτάνουν στα κινητά μας τηλέφωνα. Εκείνη τη στιγμή σκεφτήκαμε "Φανταστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μέσα στο θυμό του αποφασίζει να το βγάλει"» είπε ακόμη ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός.

«Περάσαμε τρεις ώρες στα αποδυτήρια. Ευτυχώς η συμπεριφορά των παικτών και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλή και δεν υπήρξαν προβλήματα. Ακόμα αναρωτιέμαι πώς έφτασε σε αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ έχει το υπόβαθρό του σε αυτό που συνέβη σε όλη τη σεζόν», ανέφερε επίσης ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Στην ρεβάνς της Τούμπας ήμασταν ισόπαλοι στο μηδέν, αποτέλεσμα που άξιζε τον κόπο, μέχρι να βάλουν ένα γκολ. Ωστόσο, ο διαιτητής σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο και πήγε στην άκρη για να μιλήσει με τον βοηθό του. Μετά από αρκετά λεπτά, ο διαιτητής αποφάσισε να το ακυρώσει θεωρώντας ότι ο σκόρερ του γκολ ήταν οφσάιντ. Εκεί μπήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η εικόνα δεν αντιπροσωπεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο ή την κοινωνία του», ανέφερε ακόμη ο Χιμένεθ.

Διαβάστε ακόμη...