Τάισον: Το «ευχαριστώ» στον Βιεϊρίνια και η άφιξη της οικογένειάς του (pic)

Από sdna.gr: Ανάρτηση με νόημα από τον Τάισον, οι πρώτες μέρες του οποίου στην Θεσσαλονίκη κυλούν εξαιρετικά - Αφίχθη ήδη η οικογένειά του από την Βραζιλία!
Πηγή: sdna.gr
Τάισον: Το «ευχαριστώ» στον Βιεϊρίνια και η άφιξη της οικογένειάς του (pic)

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να του «κούμπωσε» καλά και οι πρώτες ημέρες του Τάισον στην Θεσσαλονίκη κυλούν εξαιρετικά. Ο Βραζιλιάνος βρίσκει σταδιακά τα πατήματά του στην πόλη ενώ ενδεικτική ήταν η ανάρτησή του για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ανήμερα των γενεθλίων του, θέλοντας να του ευχηθεί αλλά και να τον ευχαριστήσει δημόσια για το «καλωσόρισμα».

andre

Τόσο ο αρχηγός του Δικεφάλου όσο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να τον βοηθήσουν προκειμένου να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας και της πόλης, διαμορφώνοντας τις καλύτερες συνθήκες για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στην Θεσσαλονίκη αφίχθη ήδη η οικογένειά του, παρά το γεγονός πως ο Τάισον μετράει ελάχιστες ημέρες στην Ελλάδα. Τα πάντα λειτούργησαν εξαιρετικά στο μυαλό του Βραζιλιάνου, ο οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί, μιλάει με άκρως κολακευτικά λόγια για τα όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...