Περήφανη στάση ΠΑΟΚ!

Από forzaonline.gr: Ο Μαρινάκης και όσα πρεσβεύει η δική του ομάδα ειδικά μετά το 1990, ήταν, είναι και θα είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: forzaonline.gr
Περήφανη στάση ΠΑΟΚ!

Πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε ότι στη δεδομένη περίσταση, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης δεν είναι το ένα και μοναδικό-μεγάλο πρόβλημα στο ποδόσφαιρό μας.

Το γεγονός ότι ο Μαρινάκης βρίσκει πατήματα να κατηγορήσει την ΕΠΟ για όσα γίνονται στο υπαλληλικό προσωπικό με τις απολύσεις που δεν ήξερε η Εκτελεστική Επιτροπή, για διάφορες συμβάσεις, αλλά και για ομάδες που έπρεπε να αποβληθούν από τη SL2, είναι κάτι που βαραίνει όσους έχουν την διοικητική ευθύνη της Ομοσπονδίας.

Κάπου εδώ έρχεται ο ΠΑΟΚ και μπαίνει στη μέση για να βοηθήσει στη νομιμότητα που πρέπει να κυριαρχήσει. Η στάση του ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση στα τελευταία συμβούλια και όλες οι καταγγελίες κατά του Φιλιππούση και των ενεργειών του το τελευταίο διάστημα, δείχνουν σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι με τη νομιμότητα και όχι με τον οποιονδήποτε σύμμαχο. Όταν ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται ότι άνθρωποι στην Ομοσπονδία θέλουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα με όσα συνέβαιναν από την Οργάνωση μέχρι το 2016, τότε αντιδρά.

Και φυσικά ο ΠΑΟΚ προειδοποιεί με τον τρόπο του: Αυτοί που δίνουν πατήματα στον Μαρινάκη για να προσπαθήσει να επαναφέρει το ποδόσφαιρο στα χρόνια του 100-0, θα πρέπει να φύγουν... χθες. Είναι υπόλογοι στον Έλληνα φίλαθλο που χαίρεται την αλλαγή και τον ανταγωνισμό που υπάρχει, μακριά από τις εποχές που ξέραμε κάθε αποτέλεσμα, τον πρωταθλητή και αυτούς που θα πέσουν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...