Ακαδημίες ΠΑΟΚ: Ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ

Από paok24.com: Παίκτες από τα «σπλάχνα» του συλλόγου θα συνέθεταν μία ομάδα πρωταγωνίστρια ...
Πηγή: paok24.com
Ακαδημίες ΠΑΟΚ: Ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ

Η επένδυση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής, δεν είναι μία κίνηση που προέκυψε το τελευταίο διάστημα, αλλά μία συνειδητή απόφαση του συλλόγου με τα αποτελέσματα της δουλειάς να είναι πλέον ορατά και σε κορυφαίο επαγγελματικό επίπεδο της χώρας.

Οι ακαδημίες του Δικεφάλου έχουν ενεργό αυτή τη στιγμή ένα ρόστερ που θα ανταποκρινόταν πολύ εύκολα σε επίπεδο Super League,, διεκδικώντας μάλιστα και πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα ήταν χωρίς αμφιβολία άκρως ανταγωνιστικό.

Ρίχνοντας μια ματιά στους παίκτες που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από τα τμήματα του συλλόγου και πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή είτε στον ΠΑΟΚ είτε σε άλλες ομάδες θα διαπιστώσει τη μεγάλη δυναμική που θα διέθετε μία τέτοια ομάδα.

Μία ενδεκάδα που θα είχε σαν τερματοφύλακα τον Ταλιχμανίδη και η άμυνα της θα αποτελούνταν από τους Λευτέρη Λύρατζη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη.

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονταν ο Χάρης Τσιγγάρας με τον Γιώργο Βρακά, ενώ μπροστά τους στο «10» ο Δημήτρης Πέλκας. Στα δεξιά της επίθεσης ο Χρήστος Τζόλης, ενώ αριστερά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, Γιάννης Κωνσταντέλιας, με αιχμή του δόρατος αυτής της ομάδας τον Ευθύμη Κουλόυρη.

Σε ότι αφορά τον πάγκο αυτής της ομάδας αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, η ποιότητα θα ξεχείλιζε από παίκτες από ο Μπαλομένος, ο Μπότης, ο Διαμαντής και ο Παναγιώτου. Αλλά και ο Τσαούσης, ο Κάτσε, ο Τσανδάρης, ενώ για την επίθεση υπάρχουν και ο Τζήμας με τον Κούτσια.

Αναμφίβολα μία ομάδα με τέτοιο ρόστερ λίγα πράγματα θα είχε να ζηλέψει σε επίπεδο Super League και όλα αυτά με παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...