«Στόχος για τον ΠΑΟΚ Κύπελλο και Πρωτάθλημα»

Από sdna.gr: Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ πραγματοποιεί φέτος μία πολύ γεμάτη χρονιά και κλειδί των εμφανίσεων της είναι όπως τονίζει στο SDNA, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, οι σκληρές προπονήσεις και το καλό κλίμα.
Πηγή: sdna.gr
«Στόχος για τον ΠΑΟΚ Κύπελλο και Πρωτάθλημα»

Η πασαδόρος του Δικεφάλου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου μιλά στο SDNA για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, για τους στόχους της ομάδας για τη συνέχεια, αλλά και για το «κλειδί» που έχει οδηγήσει το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο σε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων.

Οι «ασπρόμαυρες» έχουν σημειώσει 12 νίκες, σε 13 παιχνίδια και παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Volley League γυναικών με 35 βαθμούς και με διαφορά τεσσάρων από τη δεύτερη ΑΕΚ. Η Ελισάβετ Ηλιοπούλου, φορά για πέμπτη χρονιά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως μας αναφέρει η ομάδα στήθηκε καλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, έδειξε ότι μπορεί να πετύχει φέτος πολλά, ενώ όπως λέει το καλό κλίμα έχει δημιουργήσει ένα σερί νικών.

«Φέτος έχουμε στήσει πολύ ωραία την ομάδα, και στα φιλικά φαινόταν από την αρχή ότι πηγαίνουμε πολύ καλά. Χάσαμε μόνο σε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Γενικά σε όλα τα ντέρμπι έχουμε κερδίσει, έχουμε όμως ακόμη πολύ δρόμο. Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, είμαστε πρώτες στη βαθμολογία και θέλουμε, όπως μας λέει και ο προπονητής να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, την κανονική φάση και έπειτα να είμαστε 100% έτοιμες στα πλέι οφ, σαν να μην έχει προηγηθεί η κανονική διάρκεια», όμως μας λέει αρχικά και προσθέτει:

«Κάνουμε πολύ δυνατές προπονήσεις, με ένταση, υπάρχει ανταγωνισμός γενικότερα, Δουλεύουμε στα βάρη και κάνουμε πολύ καλή δουλειά και με τον γυμναστή και τον προπονητή μας. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

 

Στόχος για τον ΠΑΟΚ παραμένουν οι δύο τίτλοι, ενώ η νεαρή πασαδόρος ξεχωρίζει από τις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις τα ντέρμπι.

«Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θεωρώ ότι ξεχωρίζουν περισσότερο τα ντέρμπι, όπως με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που πέρσι πήρε κύπελλο και πρωτάθλημα. Κυρίως αυτά, αλλά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν και χάσαμε ήταν από τα πιο δυνατά μας παιχνίδια που κάναμε φέτος.

Όσο για το τι προβλέπει για τη συνέχεια;

«Θα είναι δύσκολοι αγώνες στα πλέι οφ, καθώς εκεί κρίνεται το πρωτάθλημα. Αν τερματίσουμε στην πρώτη θέση με τα χιαστί που θα έχουμε στη συνέχεια, πιστεύω θα είμαστε τυχεροί, λόγω πρώτης θέσης, και ίσως πετύχουμε τον Ολυμπιακό. Θα έχουμε πλεονέκτημα».

Διαβάστε ακόμη...