Έχει… σπάσει τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ πέρασε διθυραμβικά από την Λεωφόρο επικρατώντας με 3-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, χάρις στο αυτογκόλ του Πέρεθ και τα τέρματα των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια.
Πηγή: paok24.com
Έχει… σπάσει τα δοκάρια ο ΠΑΟΚ!

Βάσει των χαμένων ευκαιριών αλλά και της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων, ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Δικέφαλος είχε δύο δοκάρια με τον Νέλσον Ολιβέιρα να στέκεται άτυχος δις και να μην καταφέρνει να προσθέσει το όνομά του στην λίστα των σκόρερ.

Αρχικά στο 24ο λεπτό το πλασέ του Πορτογάλου στράικερ κόντραρε στον Σένκεφελντ και κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Μπρινιόλι μπλόκαρε την μπάλα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 31χρονος έστειλε εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι στο 54ο λεπτό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να «γράψει» το 0-4 και να πετύχει το 8ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Μετά από τα δύο δοκάρια του Πορτογάλου, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στο πρωτάθλημα, καθώς μετράει 9 δοκάρια σε 19 αναμετρήσεις. Ακολουθούν οι Παναθηναϊκός και Ατρόμητος με 8 και 7 δοκάρια αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη...