Στην... άκρη τα μεταγραφικά, στο μυαλό του ΠΑΟΚ μόνο ο Παναθηναϊκός!

Από sdna.gr:Όλα τα ανοιχτά θέματα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ έχουν «χαμηλώσει» σκοπίμως, εστιάζοντας την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στον Παναθηναϊκό και στην υπόθεση - πρόκριση.
Πηγή: sdna.gr
Στην... άκρη τα μεταγραφικά, στο μυαλό του ΠΑΟΚ μόνο ο Παναθηναϊκός!

Η αυλαία της τριλογίας των παιχνιδιών με τον Παναθηναϊκό πέφτει την Πέμπτη (26/1) στη Λεωφόρο, στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης, «κουβαλώντας» ως προίκα το 2-0 της Τούμπας. Και παρά το... μαξιλαράκι ασφαλείας που του έδωσε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, κάθε άλλο παρά διάθεση εφησυχασμού δείχνουν στο εσωτερικό του Δικεφάλου.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να «σηκώσει» καμία μεταγραφική συζήτηση, εστιάζοντας απόλυτα την προσοχή του στην τρίτη και τελευταία πράξη της σειράς.

Όπως ανέφερε και ο Στέφαν Σβαμπ στις δηλώσεις του στο SDNA, οι πράσινοι θα κινηθούν στη λογική να τα παίξουν όλα γι΄όλα δεδομένου πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν ενώ απεναντίας θα ψάξουν για «εκδίκηση», έχοντας ήδη δύο ήττες από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρός και συγκεντρωμένος, ολοκληρώνοντας την υπόθεση - πρόκριση.

Μέχρι τότε... τα πάντα μπορούν να περιμένουν!

Ο φάκελος -μεταγραφές και το τι μέλλει γενέσθαι θα ανοίξει την επομένη του αγώνα, όταν και θα ξεκαθαρίσουν οι κινήσεις του ΠΑΟΚ με γνώμονα την απόκτηση φορ και μπακ. Για την ώρα όμως, καμία τέτοια κουβέντα δεν τίθεται από τους Θεσσαλονικείς. Αυστηρά. Προστατεύοντας την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξουν επιστροφές ενόψει Πέμπτης, με τον Ρουμάνο να προχωρά ενδεχομένως σε αλλαγές στα χαφ και την επίθεση, στο πλαίσιο της διαχείρισης των παικτών του και των σημαντικών μονάδων που θα πρέπει να πάρουν κάποιες ανάσες.

 

Διαβάστε ακόμη...