Τσιγγάρας: Το δύσκολο διάστημα και τα χαμόγελα

Από paok24.com: Μπαίνει σταδιακά στην εξίσωση ο Έλληνας άσος ...
Πηγή: paok24.com
Τσιγγάρας: Το δύσκολο διάστημα και τα χαμόγελα

Ο Χάρης Τσιγγάρας "μετακόμισε" στη Ligue 1 και την Τουλούζ το καλοκαίρι και παρά το γεγονός ότι το πρώτο διάστημα αυτού του δανεισμού δεν εξελίχθηκε όπως το περίμενε, τώρα έφτασε η στιγμή για τα χαμόγελα.

Ο νεαρός μέσος, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και στις αρχές του Νοέμβρη πήρε την απόφαση -μαζί με τους ανθρώπους της Τουλούζ- να μπει στο χειρουργείο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να κάνει δυναμικό comeback.

Πλέον, ο Τσιγγάρας αισθάνεται πολύ καλύτερα κι έπαιξε και σε δύο αγώνες της Τουλούζ στο Κύπελλο Γαλλίας, παίρνοντας φανέλα βασικού πριν από μερικές ημέρες από τον προπονητή του, στη νίκη με 2-0 επί της Αζαξιό.

Έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο νεαρός μέσος μπαίνει σταδιακά στην εξίσωση για την Τουλούζ και δεδομένου ότι η γαλλική ομάδα έχει μπροστά της πολλά, σημαντικά παιχνίδια τόσο στη Ligue 1, όσο και στο Κύπελλο, θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει τις συμμετοχές του, όντας πλέον κανονικά διαθέσιμος.

Όλα αυτά, την ώρα που στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν στενά την πορεία του, με τον Τσιγγάρα να δίνει τη δική του "μάχη" στη Γαλλία, αφήνοντας πίσω του όσα προηγήθηκαν στο πρώτο διάστημα αυτού του δανεισμού.

Διαβάστε ακόμη...