Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε πολλή καλή αγωνιστική κατάσταση και το αποδεικνύει στο γήπεδο έχοντας, μεταξύ άλλων, δυο διαδοχικές νίκες με τον Παναθηναϊκό, για πρωτάθλημα και Κύπελλο, διατηρεί ένα γεμάτο απουσιολόγιο με 7 ποδοσφαιριστές να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Πηγή: paok24.com
Πότε επιστρέφουν οι τραυματίες

Παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και ανάσες στο υπόλοιπο ρόστερ. Την δεδομένη χρονική στιγμή η επιστροφή των παικτών στην δράση αναμένεται με την εξής σειρά: Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κουαλιάτα, Μουργκ και τελευταίοι οι Λύρατζης και Κούρτιτς.

Ο Φιλίπε Σοάρες που αποχώρησε από το παιχνίδι με την Καλαμάτα, στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, έλαβε ειδική διαχείριση παρά το γεγονός πως η μαγνητική του ήταν «καθαρή». Ο λόγος είναι πως στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε πάθει την θλάση νωρίτερα στην σεζόν και από τον ΠΑΟΚ ήθελαν να τον προφυλάξουν προκειμένου να μην αντιμετωπίσει νέο μυϊκό πρόβλημα. Ενδεχομένως να τον δούμε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και αύριο (24/1) με στόχο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Μάριος Τσαούσης, υπολογίζονται -πάντα με τα υπάρχοντα δεδομένα- για να ενσωματωθούν στις προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ την επόμενη εβδομάδα και να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από το χτύπημα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που του έβγαλε και μυϊκό πρόβλημα, ενώ δεύτερος έπαθε νέα θλάση τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου χρόνου και αναμένεται στον μήνα πάνω να επιστρέψει.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα και ο Τόμας Μουργκ, παρότι δεν αποτελούν μέλη του βασικού κορμού, θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο ροτέισον. Αμφότεροι ενώ αναμένονταν στην αποστολή για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Καλαμάτα, έμειναν εκτός. Ο Κουαλιάτα διότι στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα δέχτηκε χτύπημα που του απέφερε κάκωση στο γόνατο, ενώ ο Αυστριακός αποχώρησε στο 8ο λεπτό του ματς πρωταθλήματος με την Λαμία, λίγες μέρες νωρίτερα. Οι δυο τους, υπολογίζονται προς τα τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου για να μπουν στις προπονήσεις.

Τέλος, είναι οι δύο ειδικές περιπτώσεις των Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο πρώτος χειρουργήθηκε στο ζυγωματικό μετά από άσχημη σύγκρουση με αντίπαλο του, στο παιχνίδι με την Καλαμάτα, και μόλις σήμερα επέστρεψε στην Νέα Μεσημβρία για να κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Έχει πολλά ακόμη στάδια να περάσει πριν επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο χρόνος δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

Ο Σλοβένος χαφ, ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με πρόβλημα στο γόνατο. Από την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την προετοιμασία στην Κύπρο και μετά, πραγματοποιεί θεραπείες και το δικό του ειδικό πρόγραμμα για να επανέλθει. Επίσης δεν μπορεί να εκτιμηθεί το πότε, ωστόσο δεν αναμένεται σύντομα στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...