Μια μεγάλη βραδιά λίγο πριν την κρίση (vid)

Από paok24.com:Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου απέδρασαν με το επιβλητικό 1-3, σε μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις της περσινής σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Μια μεγάλη βραδιά λίγο πριν την κρίση (vid)

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονταν σε ένα διάστημα προσαρμογής εν μέσω πρωταθλήματος και ομίλων Conference League. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επιστρέψει το καλοκαίρι στην ομάδα και προσπαθούσε να χτίσει το νέο του σύνολο. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε μια κατάσταση κατά την οποία μπορούσε να κερδίσει ή να χάσει με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τρεις μέρες νωρίτερα ήταν το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, για τον ευρωπαϊκό θεσμό. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 1-2 ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ την έδρα των Δανών. Στο ενδιάμεσο η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Λίγο πριν, ένα 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα. Γενικώς, καμία σταθερότητα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό ωστόσο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει ένα από τα πιο γεμάτα του παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Επικράτησε με 1-3 χάρη στα γκολ των Άκπομ και Κούρτιτς (2). Ο Σλοβένος με πέναλτι στο 85′ και ένα ασύλληπτο απευθείας φάουλ στις καθυστερήσεις, «έσβησε» το γκολ ισοφάρισης που είχε πετύχει ο πρώην παίκτης των ασπρόμαυρων, Μαουρίσιο.

Ακολούθησε διακοπή για τις εθνικές ομάδες και με την επιστροφή ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μίνι κρίση. Τρεις διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο, Άρη και Ιωνικό έφεραν μεγάλη πίεση στις τάξεις της ομάδας, η οποία απάντησε με ένα σερί 24 αγώνων με μόλις μια ήττα από την Μίντιλαντ, που εν τέλει αποδείχτηκε ανούσια, με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε εις βάρος των Δανών.

Διαβάστε ακόμη...