Παρέλαση σκάουτερ απόψε στην Λεωφόρο για «Ντέλια» και Κουλιεράκη!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και έχει «εκτοξεύσει» την αξία του, αναγκάζοντας μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν «κυκλώσει» το όνομά του.
Πηγή: thessports.gr
Παρέλαση σκάουτερ απόψε στην Λεωφόρο για «Ντέλια» και Κουλιεράκη!

Ο Δικέφαλος του Βορρά για αυτό τον λόγο θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και να τον ανανεώσει με νέο συμβόλαιο, την ώρα που στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (22/1, 19:30) αναμένεται να γίνει χαμός από σκάουτερ συλλόγων του εξωτερικού.

Ο Κωνσταντέλιας είναι σπουδαίο ταλέντο και έχει αναγκάσει πολλούς σκάουτερ να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά, κάτι που θα γίνει και το βράδυ στη Λεωφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την περίπτωση του ασχολούνται ομάδες όπως οι Γουλβς, Άρσεναλ, Αταλάντα, Σεβίλλη, Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ.

Μάλιστα, όλες οι παραπάνω θα έχουν άνθρωπο στο γήπεδο απόψε για τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό, με τον ΠΑΟΚ να βλέπει τον νέο... Τζόλη στον Κωνσταντέλια.

Από εκεί και πέρα, άνθρωποι ομάδων του εξωτερικού θα είναι και για τον Κουλιεράκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιες ακριβώς θα βρίσκονται εκεί για τον νεαρό Έλληνα στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...