Πήραν «φωτιά» τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ: Σε αναμονή οριστικών αποφάσεων

Οι όποιες σκέψεις υπήρχαν εντός του ΠΑΟΚ προμήνυαν έναν... ήρεμο Ιανουάριο, ωστόσο, οι ασπρόμαυροι έκαναν την ανατροπή, βάζοντας «φωτιά» στο μεταγραφικό σκηνικό!
Πηγή: sdna.gr
Πήραν «φωτιά» τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ: Σε αναμονή οριστικών αποφάσεων

Από την προετοιμασία στην Κύπρο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει σχετικά μεγάλη απαρτία ποδοσφαιριστών, οι Θεσσαλονικείς άφηναν να εννοηθούν πως θα γίνουν μετρημένες κινήσεις: Το «δεν θα γίνει μία μεταγραφή, απλά για να γίνει και να ικανοποιηθεί το κοινό αίσθημα...», ερμηνεύθηκε διαφορετικά. Η περίπτωση του Τάισον όμως ήρθε για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Δικεφάλου.

Μια κίνηση στοχευμένη, με τον ΠΑΟΚ να «χτυπά» στο κατάλληλο μομέντουμ, αντιλαμβανόμενος πως υπάρχουν οι συνθήκες για να προσθέσει μία πινελιά πολυτελείας και εμπειρίας. Κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ εξάλλου βγήκε το πακέτο του Βραζιλιάνου, ο οποίος έδειξε με το «καλημέρα» της απόκτησής του πως έχει να δώσει... Κι αν το καλοσκεφτεί κανείς, χωρίς κίνητρο δεν θα άφηνε κανείς την πατρίδα του, έχοντας προηγουμένως πάρει την απόφαση επιστροφής για να επανέλθει εκ νέου στην Ευρώπη στην ηλικία των 35!

Στην εξίσωση της απόκτησης του Τάισον, βρέθηκε και η υπόθεση φορ, σε μία προσπάθεια να βάλουν πλάτη σε Ολιβέιρα και Μπράντον! Το όνομα του Κάιλ Λάριν ήταν από αυτά που όντως απασχόλησαν τους Θεσσαλονικείς, «αναγκάζοντάς» τους να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Από τις πρώτες συζητήσεις έγινε σαφές πως φαντάζει μία πολύ δύσκολη υπόθεσηπου ξεφεύγει από το πλαίσιο που έχουν ορίσει πως επιθυμούν να κινηθούν...

Με βάση τα δεδομένα που είχαν εξ αρχής οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στα χέρια τους, η υπόθεση Λάριν δεν μπορεί να προχωρήσει. Όσο όμως περνούν οι μέρες και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από τον Καναδό ποδοσφαιριστή ευνοούν την αποχώρησή του από την Κλαμπ Μπριζ, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα και να κάνουν πιο προσιτή την υπόθεσή του... Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος έχει ανοιχτές τις κεραίες του και για άλλες υποθέσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Και μέσα σ΄όλα, προστέθηκε και η απόκτηση μπακ. Εξ αρχής, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, άρεσε η προοπτική να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις και στα δύο άκρα της άμυνας. Άρεσε υπό την έννοια πως ο ΠΑΟΚ πιέζεται στην παρούσα φάση από τις απουσίες και τους τραυματισμούς και ως εκ τούτου θέλει να «θωρακιστεί» σε επίπεδο προσώπων.

Το όνομα που έπεσε στο τραπέζι και απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι αυτό του Τόμας Κεντζιόρα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για 1.5 χρόνο με την Ντιναμό. Μία περίπτωση που ο Δικέφαλος μπορεί να φέρει στα μέτρα του, συζητώντας για αρχή την προοπτικής της απόκτησης υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς. Από την άλλη δε τίθεται στο τραπέζι και ο προβληματισμός της διαχείρισης όταν θα επιστρέψουν οι τραυματίες. Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση. Πάντως αν και εφόσον ληφθεί η απόθεση, ο Πολωνός είναι το φαβορί!

Επί του παρόντος, τα ονόματα είναι συγκεκριμένα για τους ασπρόμαυρους, όπως αντίστοιχα και τα δεδομένα που «κουβαλά» κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Κοινή συνισταμένη σε όλες τις υποθέσεις είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι οριστικές αποφάσεις όμως λαμβάνονται προφανώς από την ιδιοκτησία που έχει τον τελευταίο λόγο και «τρέχει» τις εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...