Ένα αλησμόνητο πάρτι στην Τούμπα (vid)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ υποδεχόταν τον Παναθηναϊκό, για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα, όντας στα...σχοινιά μετά το 2-0 με το οποίο είχε ηττηθεί στην «Λεωφόρο».
Πηγή: paok24.com
Ένα αλησμόνητο πάρτι στην Τούμπα (vid)

Από την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, τότε, έβγαινε μια σιγουριά πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, να πάρει την πρόκριση, και να είναι εκείνος που θα βρεθεί στον τελικό του θεσμού για την σεζόν 2016/17.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πεποίθηση τους. Πετυχαίνοντας μια από τις πιο ευρείες νίκες του απέναντι στον Παναθηναϊκό, το τελικό 4-0 άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου μετά το 2003.

Ο Πέλκας άνοιξε τον χορό των γκολ μόλις στο 14 λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας χτύπημα φάουλ. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, σπαταλώντας τα διαδοχικά τετ α τετ που έβγαιναν στην εστία του Γλύκου.

Με την επανάληψη οι ασπρόμαυροι τιμώρησαν την φλυαρία του Παναθηναϊκού. Αμέσως με το ξεκίνημα ο Λέο Μάτος έκανε το 2-0 στο 48′, δίνοντας στο παιχνίδι σκορ παράτασης. Σάκχοφ στο 73′ και Πρίγιοβιτς 10 λεπτά αργότερα, εξαΰλωσαν τις όποιες πιθανότητες του Παναθηναϊκού και έστειλαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Μια από τις νίκες-προκρίσεις που δεν έδωσαν απλά την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να συμμετάσχει σε έναν τελικό, ή να πάρει κάποιο Κύπελλο, αλλά συνέδραμαν συνολικά στην γιγάντωση της ομάδας, η οποία τα επόμενα χρόνια κυριάρχησε κατακτώντας 4 Κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα και νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...