Τεράστια νίκη στον Άλιμο για τον ΠΑΟΚ!

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Αλίμου με 6-8, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Τεράστια νίκη στον Άλιμο για τον ΠΑΟΚ!

Δυναμικά μπήκε ο Δικέφαλος στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ, 0-1, με τις γηπεδούχες να ισοφαρίζουν σε 1-1, και να κάνουν την ανατροπή σε 2-1, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το πρώτο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένος και με γκολ των Αλκιμπάγιεβα και Καρυπίδου Η. έκανε την ανατροπή, 2-3. Ο Άλιμος ισοφάρισε, 3-3, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα 3-4, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο, 4-4.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε «φουριόζος» και με τρία δικά του τέρματα πήρε σαφές προβάδισμα, 4-7, μεταφέροντας το άγχος στις γηπεδούχες. Ο Άλιμος μείωσε σε 5-7, με αυτό να είναι το τελικό σκορ για το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έσφιξε» την άμυνα του, πετυχαίνοντας μάλιστα και πρώτος γκολ, 5-8. Οι γηπεδούχες μείωσαν σε 6-8, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση, με τον Δικέφαλο να παίρνει μία μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 1-3, 1-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη, Μπίκου, Πουστινίκοβα 2, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα, Παρασκευοπούλου, Γραικού, Ακιλμπάγιεβα 1, Φραγκιά 1, Τσάκα, Νιαρχάκου 2, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 2.

Διαβάστε ακόμη...