Λουτσέσκου: Διατηρεί τον έλεγχο απέναντι στον ΟΦΗ

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Superleague, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να προσθέσει 3 ακόμη βαθμούς στο «σακούλι», λίγο πριν τις σερί μάχες με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Διατηρεί τον έλεγχο απέναντι στον ΟΦΗ

Για τον Ρουμάνο τεχνικό, αυτό θα είναι μόλις το 6ο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, και 13ο συνολικά, προσθέτοντας την θητεία του στην Ξάνθη.

Ο Λουτσέσκου διατηρεί τον έλεγχο κόντρα στον ΟΦΗ, μετρώντας συνολικά 8 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο, με τον ΠΑΟΚ έχει μόλις ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, αυτό του πρώτου γύρου στο Ηράκλειο, όπου οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Το σημερινό, θα είναι το τρίτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο, με δεδομένο πως ο ΟΦΗ απουσίαζε από την μεγάλη κατηγορία την πρώτη χρονιά του 54χρονου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου, ενώ μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, απουσίασε για 2 σεζόν και προφανώς δεν αντιμετώπισε την κρητική ομάδα.

Η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου στον πάγκο, είναι το 4-0 εντός έδρας την χρονιά του νταμπλ, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές με 1-3 στο «Γεντί Κουλέ». Οι δυο του ήττες, είναι αμφότερες για το Κύπελλο Ελλάδος, μια για τους ομίλους και μια για την φάση των 16, ως προπονητής της Ξάνθης.

Διαβάστε ακόμη...