Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 12η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:45, τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: acpaok.gr
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Δεύτερο σερί «ντέρμπι» για την ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, η οποία ξεκινάει το νέο έτος με απαιτητικούς αγώνες, οι οποίοι μάλιστα είναι σημαντική για τη συνέχεια της κανονικής διάρκειας.

Ο Δικέφαλος παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα από το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, θέλοντας να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο μ' ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε του Άρη με 3-0, ωστόσο προέρχεται από ήττα, καθώς στην ευρωπαϊκή του αναμέτρηση κόντρα στην ιταλική Κιέρι ηττήθκε με 3-0.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας, PAO TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά τη κακή εμφάνιση στην ΑΕΚ πρέπει να βρούμε το τρόπο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι κρίσιμη αγωνιστική για τους πρωτοπόρους γιατί έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια».

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
12η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο «Αγ. Θωμά»
16:45, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...