Άλιμος ΝΑΣ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 12η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 15:30, τον Άλιμο ΝΑΣ.
Πηγή: acpaok.gr
Άλιμος ΝΑΣ-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος, μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Ρέθυμνο, «έκλεισε» με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, και τώρα ετοιμάζεται για την απαιτητική αρχή του δευτέρου γύρου, η οποία έχει πολύ δυνατά... τεστ.

Απέναντί του, ο Άλιμος ΝΑΣ, ο οποίος μετά την πρόκριση του στους «4» του Κυπέλλου, στρέφει το βλέμμα του στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ξεκινώντας τον δεύτερο γύρο από την πέμπτη θέση και τους 24 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άλιμο ΝΑΣ, η Ηλιάνα Παρασκευοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με την έναρξη του δευτέρου γύρου έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ σοβαρή ομάδα, όπως αυτή του Αλίμου. Με τον προπονητή μας έχουμε δουλέψει επάνω στα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και προετοιμαστήκαμε για αυτό τον αγώνα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!».

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023
12η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου
15:30, Άλιμος-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...