Στοίχισε το κακό δεύτερο μέρος…

Για τη νοκ-άουτ φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo το μεσημέρι του της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, αντιμετώπισε τον ΝΟ Χανίων από το οποίο και γνώρισε την ήττα με 11-10.
Πηγή: acpaok.gr
Στοίχισε το κακό δεύτερο μέρος…



Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στην αναμέτρηση. Την πρώτη επίθεση είχαν οι γηπεδούχοι, στην οποία όμως ο Αϊβαλιώτης «είπε όχι». Στη συνέχεια ο Δικέφαλος έκανε το 0-1, με τον Κούπμαν να βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο οι παίκτες του ΝΟ Χανίων ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Κούπμαν «χτύπησε» ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ και κάνοντας το 1-2. Μετέπειτα οι γηπεδούχοι πήγαν το σκορ στο 2-2, όμως οι «ασπρόμαυροι» πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 2-3, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο συνεχίστηκε όπως τελείωσε το πρώτο, ο Χαραλαμπόπουλος σκόραρε ξανά διαμορφώνοντας για το 2-4. Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσαν σε 3-4. Ο Νίκος Προσινικλής έδωσε και πάλι στον Δικέφαλο ένα προβάδισμα δύο τερμάτων, σκοράροντας για το 3-5. Όμως οι παίκτες του ΝΟ Χανίων εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα σε δύο φάσεις, ισοφάρισαν σε 5-5. Ο Τσολακούδης βρίσκοντας δίχτυα διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου μισού του αγώνα σε 5-6.

Στην επανέναρξη την αναμέτρησης, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Οι «ασπρόμαυροι» σκόραραν με τον Μιλάρντοβιτς να κάνει γρήγορα το 5-7. Ωστόσο οι γηπεδούχοι με δύο συνεχόμενα τέρματα κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ενώ στην συνέχεια πέρασαν για πρώτη φορά στον αγώνα μπροστά στο σκορ. Ο Χαραλαμπόπουλος με πέναλτι μείωσε σε 9-8 για τον Δικέφαλο, ενώ η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 10-8.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι σκόραραν για το 11-8, όμως ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Πόλυ Προσινικλή να κάνει το 11-9. Στη συνέχεια ο Χαραλαμπόπουλος με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 11-10 και έκλεισε την ψαλίδα του σκορ. Παρά την προσπάθεια τον «ασπρόμαυρων» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στα τελευταία δευτερόλεπτα και να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 11-10.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, εκτός έδρας, απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.

Διαβάστε ακόμη...