Στέρεψαν οι λύσεις στο κέντρο

Από paok24.com: Δύσκολη η εξίσωση που καλείται να λύσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου ...
Πηγή: paok24.com
Στέρεψαν οι λύσεις στο κέντρο

Ο ΠΑΟΚ πήρε την άνετη νίκη-πρόκριση χθες το βράδυ επί της Καλαμάτας για την οκτάδα του κυπέλλου Ελλάδος, αλλά μέτρησε και δύο σημαντικές απώλειες λόγω τραυματισμών.

Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης αποχώρησαν τραυματίες, με τον τραυματισμό του Πορτογάλου μέσου να δημιουργεί ένα μεγάλο πονοκέφαλο στον Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά τους παίκτες που θα απαρτίζουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή υγιείς και διαθέσιμοι είναι οι Στέφαν Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τιάγκο Ντάνατς, με τους ασπρόμαυρους να έχουν μπροστά τους ένα βαρύ αγωνιστικά πρόγραμμα, με αποκορύφωμα τις συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων για τα επερχόμενα παιχνίδια είναι τόσο ο Γιάσμιν Κούρτιτς, που απουσιάζει εδώ και πολύ καιρό, όσο και ο Φιλίπε Σοάρες, με το χθεσινό του τραυματισμό, αλλά και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις σε αυτές τις θέσεις. Για την κατάσταση γύρω από το θέμα του Μαροκινού ενημερωθήκατε και χθες από το PAOK24, με το πλάνο να προβλέπει πως ο Καντουρί θα ενσωματωθεί σταδιακά τις επόμενες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα.

Χθες μετά το τέλος του αγώνα με τη Μεσσηνιακή ομάδα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην τοποθέτηση του για το ζήτημα που έχει προκύψει ανέφερε πως σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν.Το ερώτημα είναι τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Ρουμάνος τεχνικός για τις θέσεις 6-8, κάτι που θα απαντηθεί τόσο μέσα από τις προπονήσεις και τις δοκιμές που θα κάνει όσο και από τη διαχείριση στους αγώνες που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...