Ειδική μνεία του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ

Από paok24.com: Η αναφορά στην «αήττητη» Τούμπα, τον...θεσμό του Δικεφάλου και τα ρεκόρ που πρέπει να σπάσει η Καλαμάτα
Πηγή: paok24.com
Ειδική μνεία του ΠΑΟΚ από την ΕΠΟ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να πρέπει απλά να διαχειριστούν το προβάδισμα δύο γκολ που διατηρούν από τον πρώτο αγώνα, στον σημερινό (10/1) επαναληπτικό με την Καλαμάτα.

Για το παιχνίδι αυτό, η ΕΠΟ έκανε ειδική αναφορά στα κατορθώματα του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια στον θεσμό, με τις 4 κατακτήσεις και την αήττητη Τούμπα τα τελευταία 6 χρόνια, αλλά και τις 7 διαδοχικές προκρίσεις στα προημιτελικά, που πιθανότατα θα γίνουν 8.

Παράλληλα, αναφέρει και τα κατορθώματα που πρέπει να πετύχει η Καλαμάτα προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πολλή μεγάλη έκπληξη και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Αναλυτικά η ΕΠΟ αναφέρει:

«Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει το σημαντικό προβάδισμα που του δίνει το 2-0 (26′ Νέλσον Ολιβέιρα, 77′ Τόμας) της Καλαμάτας, έτσι ώστε να προκριθεί στους «8» για όγδοη διαδοχική σεζόν. Άλλωστε είναι τακτική η παρουσία του και στους τελικούς τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει και τέσσερα τρόπαια τα τελευταία έξι χρόνια!

Για να καταφέρει η Καλαμάτα να προκριθεί θα πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο μετά από έξι χρόνια, αλλά δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να νικήσει με δύο γκολ, κάτι που έχει να κάνει ομάδα εδώ και 21 χρόνια. Και βέβαια να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον ΠΑΟΚ! Για το Κύπελλο οι δύο ομάδες έχουν μια μόλις μεταξύ τους αναμέτρηση στο παρελθόν σε φάση ομίλων»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...