Στο μυαλό του Ίνγκασον μόνο o... ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Το μήνυμα εστάλη και στη Ρωσία και συγκεκριμένα σε Λοκομοτίβ Μόσχας και Ζενίτ, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να κάνει σαφές πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο... ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
Στο μυαλό του Ίνγκασον μόνο o... ΠΑΟΚ

Προ ημερών, δημοσιεύματα από τη Ρωσία μιλούσαν για ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας και της Ζενίτ για την απόκτηση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον. Μάλιστα, οι Ρώσοι είχαν προχωρήσει αρκετά το θέμα, αναφερόμενοι και σε λεπτομέρειες για το καθεστώς με το οποίο θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να παραχωρηθεί ο υψηλόσωμος στόπερ.

Ακολούθησε η τοποθέτηση - διάψευση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου να μπει ένα «φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια καθώς και το εντυπωσιακό «ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ» του Ίνγκασον για να κλείσει και επικοινωνιακά η υπόθεση και να σταλεί το μήνυμα...

Η αλήθεια είναι πως οι επιτελείς της Λοκομοτίβ Μόσχας είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ίνγκασον εδώ και καιρό, εκτιμώντας πως είναι μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, όπως αντίστοιχα και αυτοί της Ζενίτ, ιδίως μετά την αποχώρηση του Λόβρεν για την Λιόν, χωρίς να προβούν σε επίσημη πρόταση, βολιδοσκοπώντας την κατάσταση και τις συνθήκες που υπάρχουν.

Εκείνο που έγινε σαφές από την πλευρά του Ίνγκασον, χωρίς να χρειαστεί το θέμα να φτάσει στον ΠΑΟΚ, είναι πως κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι να «χτυπήσει» κανείς τον αρχηγό του Δικεφάλου, εκ των βασικών συντελεστών της ομάδας, με αρκετά υψηλό συμβόλαιο που ανανεώθηκε -μάλιστα- προ μηνών! Από την άλλη, ο Ισλανδός έχει ξεκαθαρίσει πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του απολαμβάνουν τη ζωή στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη, με το σύλλογο να του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται...

Ο ΠΑΟΚ του ταίριαξε, του κούμπωσε και εκείνος είναι απόλυτα ευχαριστημένος, έχοντας επανέλθει πρόσφατα και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Από εκεί και πέρα, όπως σημειώσαμε μέσα από το SDNAαπό την πρώτη στιγμή της διαρροής των εν λόγω μεταγραφικών σεναρίων, αν τεθεί οποιοδήποτε θέμα, είναι κάτι που θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κρίνει και αξιολογεί την κάθε πρόταση.

Επί του παρόντος, καταγράφεται ξεκάθαρα και απόλυτα πως στο μυαλό του Ίνγκασον υπάρχει μόνο ο... ΠΑΟΚ, κάτι που είναι αμοιβαίο και από πλευράς Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...