Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και του Γιάννη Κεχαλάρη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του Παλαιού Φάληρου με 12-9, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Domus Ergo-Παλαιό Φάληρο

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ξεκίνησε ιδανικά το 2023, με τους τρεις βαθμούς τους οποίους θέλαμε παρά πολύ. Νομίζω ότι κάναμε μια ικανοποιητική εμφάνιση, κολυμπήσαμε με την ψυχή μας και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία . Χάσαμε όμως και πολλά θεωρητικά εύκολα γκολ και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το βελτιώσουμε μέρα με την μέρα μέσα από την προπόνηση γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Σε αλλά ματς τα οποία θα είναι πόντο-πόντο δεν θα επιτρέπεται να κάνουμε τέτοιου είδους αστοχίες και λάθη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και πλέον προσηλωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις μας, οι οποίες είναι για το κύπελλο, με τα Χανιά την Τετάρτη. Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ , στο οποίο αν κερδίσουμε θα προκριθούμε στα προημιτελικά. Στην τελευταία αγωνιστική του 2022 χάσαμε μέσα στα Χανιά, 6-5 , αυτό το παιχνίδι θα αποτελέσει τον οδηγό μας ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη και να μπορέσουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Μακάρι να συνοδευτεί με νίκη που θα σημαίνει και πρόκριση στην οκτάδα του θεσμού. Το άλλο Σάββατο είναι η τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος κόντρα στο περιστέρι και είναι εκτός έδρας. Όπως τόνισα από την αρχή της σεζόν σκοπός του ΠΑΟΚ είναι να συγκεντρώσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται ενόψει της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος ώστε να αποφύγουμε στο τέλος της, την διαδικασία των νοκ άουτ παιχνιδιών για τα πλέι άουτ. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε μέσα στα πλέι οφ, να είμαστε μία από τις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουμε καιρό, δεν προτρέχουμε, πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζω να συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Γιάννης Κεχαλάρης:

«Αρχικά καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Το σημερινό παιχνίδι πήγε έτσι όπως το θέλαμε, μπήκαμε δυνατά στο εκατό τοις εκατό. Είχαμε εύκολα γκολ, σκοράραμε γρήγορα τέσσερα τέρματα, και έτσι «λύσαμε» τα χέρια μας, με αποτέλεσμα να μην είμαστε αγχωμένοι. Το Φάληρο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό μας και εξελίχθηκε σε ένα εύκολο μεσημέρι για εμάς».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...