Πήγασος Πολίχνης-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 10η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και ώρα 21:30, τον Πήγασο Πολίχνης.
Πηγή: acpaok.gr
Πήγασος Πολίχνης-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ύστερα από Λιγκ Καπ και Σούπερ Καπ, με στόχο και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η αρχή του δεύτερου γύρου βρίσκει τον ΠΑΟΚ σταθερά στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, με τους παίκτες του Γιόσκο Μιλενκόσκι να αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια ακριβώς σοβαρότητα.

Απέναντί του, ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική του ΟΦΗ με 3-0 και διατήρησε την βαθμολογική διαφορά υπέρ του σε επίπεδα ασφαλείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο από μία καλή θέση. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, δεν θα πρέπει να σπαταλάμε ευκαιρίες, κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, διότι θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με κίνητρο, η οποία πήρε κάποια καλά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι, και θα διατηρήσουμε την υπάρχουσα θέση μας η οποία είναι πολύ κοντά στην κορυφή!».

Διαβάστε ακόμη...