Τρίποντο σε εξαιρετικό μομέντουμ για τον ΠΑΟΚ, η εξήγηση του Σβαμπ

Από sdna.gr: Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε για το μομέντουμ της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Άρη, επισημαίνοντας πως όλα είναι ανοιχτά, ενώ στάθηκε και στη φάση με το χαμένο πέναλτι, έχοντας την απόλυτη στήριξη των συμπαικτών του.
Πηγή: sdna.gr
Τρίποντο σε εξαιρετικό μομέντουμ για τον ΠΑΟΚ, η εξήγηση του Σβαμπ

Ο Αυστριακός χαφ του Δικεφάλου είχε νικήσει τον Κουέστα στο τελευταίο τρίποντο του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι Θεσσαλονίκης στις 9 Μαϊου του 2021, αλλά το βράδυ της Τετάρτης (04/01) δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ... Όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, μικρό το κακό καθώς η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάτησε γκάζι, κλείνοντας τον αντίπαλο στην περιοχή του.

Μιλώντας για το χαμένο πέναλτι, ο Σβαμπ παραδέχθηκε πως θα πονούσε περισσότερο σε περίπτωση απώλειας βαθμών για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, από τη στιγμή που επετεύχθη το τρίποντο, ανήκει ήδη στο παρελθόν, κάνοντας ειδική μνεία στους συμπαίκτες του: «Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Το πέναλτι έχει τερματίσει στο μυαλό μου γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν κερδίζαμε θα πονούσε περισσότερο, αλλά με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου».

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του για το μομέντουμ που ήρθε το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ που ανεβαίνει και εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, την ώρα που όλοι δείχνουν ικανοί να χάσουν εύκολα βαθμούς. Όπως τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν κομβικής σημασίας το τρίποντο που πήραμε, όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς, δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράγματα, θέλουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την 3η ή την 4η θέση, θέλουμε να φτάσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία...

Επιπλέον, θέλαμε και εμείς να δώσουμε χαρά στον κόσμο, το θέλαμε πάρα πολύ, είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, πήραμε ψυχολογία και θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το παιχνίδι για την συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν «σκοτώνει» το ματς στο διάστημα που είναι ισοπεδωτικός, σημείωσε: «Δεν έχουμε καταφέρει να διαχειριστούμε σωστά το εύθραυστο 1-0 και είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε, είναι σίγουρα κάτι που μας προβληματίζει και πρέπει να το διορθώσουμε αν θέλουμε να πάμε καλύτερα...»

Διαβάστε ακόμη...