Σβαμπ: «Έχουμε φτιάξει ψυχολογία, είμαστε σε καλό μομέντουμ»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αλλά και για το δικό του ρόλο στον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova ο Στέφαν Σβαμπ.
Πηγή: sdna.gr
Σβαμπ: «Έχουμε φτιάξει ψυχολογία, είμαστε σε καλό μομέντουμ»


Αρχικά, ο Αυστριακός έκανε λόγο για έναν δύσκολο αντίπαλο, σημειώνοντας συγκεκριμένα πως: «Ο Ατρόμητος είναι πάντα ένας δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος και πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Εμείς πηγαίνουμε εκεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση να τηρήσουμε το πλάνο μας και αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη».

Ο ΠΑΟΚ, όπως έδειξε στο Αγρίνιο, συνέχισε εκεί που είχε σταματήσει πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος, μετρώντας την πέμπτη νίκη του στη σειρά, με τον Σβαμπ να αναφέρει: «Είναι σημαντικό για εμάς πως συνεχίσαμε με νίκη το Πρωτάθλημα προερχόμενοι από τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εχουμε φτιάξει την ψυχολογία μας, είμαστε σε καλό μομέντουμ. Εχουμε μπροστά μας το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, είναι σημαντικό το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει αλλά πρέπει να προσηλωθούμε στο επόμενο ματς και να το κερδίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη δική του αγωνιστική κατάσταση: «Πάντα είναι ωραίο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται γιατί έτσι αποκτά αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη όλοι στην ομάδα αντιλαμβανόμαστε πως έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς. Σε κάθε περίπτωση όμως είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι όταν κληθούμε από τον προπονητή μας να αγωνιστούμε και αυτό φροντίζω να κάνω και εγώ.

Πρέπει ανά πάσα στιγμή όλοι να είμαστε έτοιμοι και αυτό φάνηκε και στο Αγρίνιο όπου είχαμε τραυματισμούς και έπρεπε αυτοί που μπήκαν να βοηθήσουν και το έκαναν. Κάθε δευτερόλεπτο στην προπόνηση αλλά και στον αγώνα πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσεις. Εγώ είχα έναν διαφορετικό ρόλο το φθινόπωρο, τώρα είναι διαφορετικά αλλά αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου, πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή».

Διαβάστε ακόμη...