Σερίφηδες με τους ΠΑΟΚτσήδες, γατάκια με τους Ολυμπιακούς

Από paok24.com:Η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό ανακοίνωσε sold out για τον σημερινό (27/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό δίνοντας και οδηγίες προσέλευσης στον κόσμο.
Πηγή: paok24.com
Σερίφηδες με τους ΠΑΟΚτσήδες, γατάκια με τους Ολυμπιακούς

Στο γήπεδο βρίσκονται και αρκετοί οργανωμένοι φίλοι των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έχουν κατακλύσει στις κερκίδες του γηπέδου «Γιάννης Μπουρούσης» χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα από πλευράς αστυνομίας κι αυτό πρέπει να ισχύει σε όλα τα παιχνίδια.

Βέβαια η Αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας δεν επέδειξε την ίδια στάση και στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 4 Δεκεμβρίου, όπου σαν άλλοι Σερίφηδες υποχρέωσαν τους φίλους του ΠΑΟΚ (με εισιτήρια) να επιστρέψουν πίσω στη Θεσσαλονίκη και ενώ ήδη βρίσκονταν στο κέντρο της Καρδίτσας, χωρίς μάλιστα να έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, «πατώντας» πάνω στην σχετική απαγόρευση που είχε επιβάλλει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης!

Εάν δεν είχε παρέμβει εσπευσμένα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος αλλά ο ομότιτλός του, Γιάννης Μπορούσης, τότε οι φίλοι του Δικεφάλου θα είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη, τη στιγμή μάλιστα που είχαν προμηθευτεί κανονικά εισιτήρια για την αναμέτρηση. Μάλιστα ο Μπουρούσης είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φιλοξενηθούν "ασπρόμαυροι" οπαδοί στο γήπεδο που φέρει το όνομά του, από τη στιγμή μάλιστα που εξασφάλισαν καθόλα νόμιμα την είσοδό τους σε αυτό!

Η στάση της Αστυνομίας απέναντι στους φίλους του ΠΑΟΚ δημιουργεί ερωτηματικά, ειδικά αν παρατηρήσει κανείς την σημερινή φιλοξενία που λαμβάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Η διαφορετική αντιμετώπιση των φίλων του Δικεφάλου δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά και είναι κάτι που θα πρέπει να καταγραφεί αλλά και να απαντηθεί.

Μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά την αντιμετώπιση από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της Πολιτείας...

Διαβάστε ακόμη...