Το διπλό «όχι» του ΠΑΟΚ σε Φενέρμπαχτσε και η αλήθεια για Κουλιεράκη

Από skgsports.gr:Επιμένουν στην Τουρκία να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις και επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Φενέρμπαχτσε για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.
Πηγή: skgsports.gr
Το διπλό «όχι» του ΠΑΟΚ σε Φενέρμπαχτσε και η αλήθεια για Κουλιεράκη

Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση για την περίπτωση του 19χρονου διεθνή στόπερ.

Η νέα πρόταση της τουρκικής ομάδας, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναγράφονται σε ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, έφτανε στα 5.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, μια πρόταση που ήταν κατά ένα εκατομμύριο πιο βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη που φέρεται να κατέθεσαν οι άνθρωποι της Φενέρ.

Ο ΠΑΟΚ που έχει κοστολογήσει, εδώ και καιρό. την αξία του Κουλιεράκη κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ απάντησε αρνητικά ή καλύτερα δεν μπήκε στη διαδικασία να προχωρήσει το ζήτημα.

Η αλήθεια στην υπόθεση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού είναι πως η Φενέρμπαχτσε από την πρώτη στιγμή που ανεπίσημα χτύπησε, μέσω μάνατζερ, την πόρτα του «Δικεφάλου» γνώριζε ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι «ασπρόμαυροι» να δεχθούν μια τόσο χαμηλή οικονομική πρόταση, ούτε έχει κάποια βάση η αναφορά στον Τουρκικό Τύπο περί απαίτησης δέκα εκατομμυρίων ευρώ από πλευράς ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...