Ποιος προτείνει τον Κουλιεράκη με αστεία νούμερα;

Από paok24.com;Ο ΠΑΟΚ μέσω των δηλώσεων του Ζοσέ Μπότο, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο σε νούμερα που δεν αγγίζουν την πραγματική του αξία.
Πηγή: paok24.com
Ποιος προτείνει τον Κουλιεράκη με αστεία νούμερα;

Δημοσιεύματα από την Τουρκία όμως, εμφανίστηκαν ξαφνικά και μας κίνησαν την περιέργεια. Οι Τούρκοι, έχουν την πίστη πως μπορούν να αποκτήσουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με 4 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερο πολύ μικρότερο από αυτό που πιστεύει ο Μπότο πως αξίζει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε, μιας και οι Τούρκοι δεν κατεβάζουν νούμερα από το μυαλό τους. Σε συζήτηση που είχαμε με Τούρκους συναδέλφους, μας ενημέρωσαν πως ατζέντης ήταν αυτός που πρότεινε τον παίκτη με αυτό το νούμερο. Δεν μας μετέφεραν όνομα, αλλά για να μπει ένα κλαμπ όπως η Φενέρ σε συζητήσεις για έναν παίκτη, θα πρέπει να υπάρχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν πως ο συνομιλητής της ελέγχει την περίπτωση του παίκτη.

Άρα, ο παίκτης προτάθηκε στους Τούρκους από τον ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη ή από κάποιον εξουσιοδοτημένο από αυτόν ατζέντη.

Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον συγκεκριμένο ατζέντη δεν είναι καλές και αυτό είναι ξεκάθαρο από το παραπάνω σκηνικό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από τον ΠΑΟΚ όμως είναι θέμα χρόνου να συμβεί αν διαπιστωθεί πως κυκλοφορεί σε μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς προτείνοντας τον παίκτη με το συγκεκριμένο ποσό.

 

Διαβάστε ακόμη...