Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00, τον Πρωτέα Βούλας.
Πηγή: acpaok.gr
Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος «ανοίγει» τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με εκτός έδρας παιχνίδι, θέλοντας παράλληλα να αποχαιρετήσει το 2022 με μία σημαντική νίκη, η οποία θα τον φέρει στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντι του, ο Πρωτέας Βούλας, ο οποίος μετά το σημαντικό διπλό του στα Χανιά, μετράει τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2022, και παράλληλα το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Πρωτέας είναι μία δυνατή ομάδα, έχει ένα καλό σύνολο Ελληνίδων παικτριών και με τις ξένες που έχει ανεβαίνει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του. Μία παραδοσιακή δύναμη της Ελλάδος, με καλές ακαδημίες. Εμείς πάμε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, να γυρίσουμε στις νίκες, να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, να παλέψουμε για τα πάντα, έτσι ώστε να κλείσουμε με όμορφο τρόπο το 2022!».

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022
12η αγωνιστική, Α1
Γήπεδο Γεννηματά
15:00, Πρωτέας Βούλας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...