Ώρα Κυπέλλου! ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr: Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Κυπέλλου! ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ mαteco

Ο Δικέφαλος συνεχίζει τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων της περσινής σεζόν, με την πρώτη δυνατή... πρόκληση να παρουσιάζεται μπροστά του από... νωρίς.

Με γνώμονα την εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά και την ποιότητα του, ο ΠΑΟΚ mαteco καλείται να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει μία σημαντική πρόκριση, κλείνοντας έτσι θετικά τις υποχρεώσεις του για το 2022.

Απέναντι του, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο οποίος μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Κορυδαλλό και Πανόραμα, και θα διεκδικήσει με τις δικές του αξιώσεις την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αυριανός προημιτελικός μέχρι στιγμής είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς, διότι πρόκειται για ένα νοκ-άουτ παιχνίδι το οποίο σε βάζει στο Final-4 του θεσμού, και κατ' επέκταση στην διεκδίκηση του πρώτου στόχου της χρονιάς. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται συγκέντρωση, πειθαρχία και αγωνιστικότητα για 60 λεπτά. Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για τέτοιου είδους παιχνίδι και μαζί με την υποστήριξη των φιλάθλων μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση μας στο Final-4 και την διεκδίκηση του πέμπτου συνεχομένου κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη...