«Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα»

Από sdna.gr:Η βολεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Κλέπκου, μιλά στο SDNA για την ευρωπαϊκή ανατροπή-νίκη του Δικεφάλου απέναντι στη Μπρνο, το παιχνίδι απέναντι στη Θήρα αλλά και τον επαναληπτικό της Τσεχίας, σχολιάζοντας παράλληλα και το 10Χ10 των «ασπρόμαυρων» σε Volley League και CEV Cup.
Πηγή: sdna.gr
«Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα»

Είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έχοντας πανηγυρίσει τίτλους τόσο στα ηλικιακά πρωταθλήματα, όσο και στην πρώτη ομάδα με το κύπελλο του 2021.

Ο λόγος για την Μαρία Κλέπκου, η οποία κάθε χρόνο εμφανίζεται όλο και πιο έτοιμη ώστε να στελεχώνει το σύνολο του Μάρκο Φενόλιο, έχοντας φέτος σημαντική συμβολή στα παιχνίδια του Δικεφάλου, μιας και παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η ταλαντούχα αθλήτρια μίλησε στο SDNA για το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη συνέχεια που είναι εξίσου σημαντική και απαιτητική.

- Καταφέρατε και κάνατε μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Μπρνο, ενώ χάνατε με 0-2; Πώς συνέβη;

«Όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα ήταν αρκετά δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε ένα πολύ νωθρό ξεκίνημα κάτι που δε συνηθίζουμε ως ομάδα. Το μόνο που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι πως καταφέραμε μετά από δύο πολύ κακά σετ να ανακάμψουμε και να παίξουμε πολύ καλύτερα ποιοτικά. Θεωρώ ότι δείξαμε πως αυτή ομάδα έχει μέταλλο και τη δύναμη να διαχειριστεί ακόμα και τις πιο κακές αγωνιστικά ημέρες της».

Έχετε ξεκινήσει τις φετινές σας υποχρεώσεις με 10 νίκες σε 10 ματς. Ποιο είναι το κύριο συστατικό αυτής της επιτυχίας;

«Προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε κάθε φορά το 100% μας και αγωνιστικά και πνευματικά. Όλες οι διοργανώσεις για εμάς φέτος είναι σημαντικές και τις αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, καθώς αυτή η ομάδα χάρη στον κύριο Αμοιρίδη, είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα».

- Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Θήρα στο PAOK Sports Arena (18/12 - 16:00). Πώς θα το αντιμετωπίσετε;

«Ο ΑΟ Θήρας είναι κι αυτή μια αγωνιστική ομάδα. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, να πάρουμε ακόμα ένα τρίποντο, και να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο έχοντας το απόλυτο 10/10 στο πρωτάθλημα. Το μόνο πράγμα που έχουμε να φοβηθούμε σαν ομάδα είναι ο κακός μας εαυτός. Κατά τα άλλα αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε το τρίποντο».

- Και λίγες ημέρες μετά, ο σπουδαίος επαναληπτικός με τη Μπρνο στη Τσεχία (21/12 - 19:00)...

«Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι μέσα στην Τσεχία δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως αυτήν τη φορά θα εμφανιστούμε στο γήπεδο πολύ πιο διαβασμένες, έχοντας διορθώσει τις αδυναμίες που είχαμε στο πρώτο ματς, ώστε να είμαστε έτοιμες για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...