ΟΦΝ Ιωνίας-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr: Για την 9η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον ΟΦΝΙ.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΦΝ Ιωνίας-ΠΑΟΚ mαteco

Ο Δικέφαλος, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τις δύο απαιτητικές «μάχες» που έδωσε σε Ελλάδα και Πολωνία κόντρα στην Kobierzyce, με στόχο ένα μεγάλο «διπλό» το οποίο θα τον επαναφέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντι του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 34-22, πέτυχε δεύτερη σερί, αυτή τη φορά κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού με 16-30.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει σημαντικό ρόλο, όσον αφορά τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και κατά συνέπεια του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι-οφ. Η Νέα Ιωνία εμφανίζεται πολύ δυνατή φέτος με τις προσθήκες των αθλητριών που έχει κάνει, και σίγουρα αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι οι άμυνες των δύο ομάδων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο, και με πολύ πειθαρχία και υπομονή στο πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, οι οποίοι είναι και στόχος!».

Διαβάστε ακόμη...