Βρήκε κεντρικό χορηγό η Super League!

Απο thessports.gr: Με ομόφωνη απόφαση της Super League έγινε δεκτή η σούπερ πρόταση της Stoiximan με 9,45 εκατ. για 2,5 χρόνια.
Πηγή: thessports.gr
Βρήκε κεντρικό χορηγό η Super League!

To ρεπορτάζ μιλούσε από χθες για τις δύο πολύ μεγάλες προτάσεις που είχε στα χέρια της η Super League για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και τη... μάχη που έδιναν Stoiximan και Novibet ώστε να βάλουν το όνομά τους στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τελικά ομόφωνα σήμερα να κάνει δεκτή την πρόταση της Stoiximan, η οποία και θα φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της Λίγκας.

Συγκεκριμένα η προσφορά της έφτανε στα 9.450.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ήταν οριακά μεγαλύτερη από εκείνη της Novibet (9.300.000 ευρώ για 2,5 χρόνια), η οποία ωστόσο περιλάμβανε και οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια από μέρους της, φτάνοντας στα 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη η Super League θα προχωρήσει τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τη Stoiximan μέσω της ανταλλαγής των σχετικών εγγράφων κι αναμένεται άμεσα να πάρει κι επίσημη μορφή. Φυσικά η γνωστή στοιχηματική εταιρεία θα δώσει και το όνομά της στο πρωτάθλημα και θα μπει δίπλα σε εκείνο της Super League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ποσό που θα εισπράξει η Λίγκα από τη Stoiximan, είναι περίπου διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος και φυσικά θα αποτελέσει μία σημαντική ανάσα για αρκετές ομάδες, προσφέροντας παράλληλα τα εφόδια για τη βελτίωση του προϊόντος.

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...