«Να συγκεντρωθούμε στην άμυνα…»

Από paokbc.gr: Για τον αγώνα με την Unicaja Malaga μίλησε και ο Nate Renfro. Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε αρχικά στο πως αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ mateco το παιχνίδι μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά:
Πηγή: paokbc.gr
«Να συγκεντρωθούμε στην άμυνα…»

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δώσαμε πολλή ενέργεια, απλά πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Malaga», ενώ μίλησε και για αυτά που πρέπει να κοιτάξει ο ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αυριανού αγώνα... «Πρέπει να δούμε τον εαυτό ματς και το πως θα παίξουμε εμείς. Σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα η Malaga, αλλά είμαστε και εμείς και πρέπει να συγκεντρωθούμε αρκετά στην άμυνα».

Ο Nate Renfro αναφέρθηκε τέλος και στο κίνητρο που μπορεί να υπάρχει από παιχνίδια απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και η Malaga: «Σίγουρα αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις όταν έρχεσαι στην Ελλάδα. Να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και απέναντι στη Malaga όταν παίζεις στην Ευρώπη, οπότε σίγουρα αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουμε να παίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...