Το θαύμα του Λιόλιου: Δημοσιογράφος ήταν κριτής στον Προμηθέα και κομισάριος στη Γ´ Εθνική!

Από sdna.gr: Απίστευτο, αλλά πέρα για πέρα αληθινό: Δημοσιογράφος άφησε για λίγο τα κείμενα και μέσα σε μία μέρα ήταν κριτής και κομισάριος σε αγώνες μπάσκετ!
Πηγή: sdna.gr
Το θαύμα του Λιόλιου: Δημοσιογράφος ήταν κριτής στον Προμηθέα και κομισάριος στη Γ´ Εθνική!

Το ελληνικό μπάσκετ τείνει να ξεπεράσει πλέον το στάδιο της απλά προβληματικής κατάστασης υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Λιόλιου. Με όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η ιδανική... ταμπέλα είναι το «για γέλια και για κλάματα», αφού καθημερινά ξεπετάγονται πρωτόγνωρα σκηνικά και καταστάσεις που σίγουρα δεν ταυτίζονται με την εξέλιξη και την πρόοδο του αθλήματος.

Το νέο θαύμα της ΕΟΚ πήρε σάρκα και οστά το προηγούμενο διήμερο: Το πρόβλημα με τους Κριτές έφερε εθελοντές στις γραμματείες και σε κομβικές για την διεξαγωγή ενός αγώνα θέσεις. Το καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αφορά τον καλό συνάδελφο Μίλτο Σπυρόπουλο, που άφησε για λίγο την δουλειά του για να καλύψει τα... κενά!

Το Σάββατο, ο Σπυρόπουλος ήταν κριτής στο ντέρμπι της Πάτρας μεταξύ Προμηθέα και Απόλλωνα, ενώ λίγες ώρες μετά άλλαξε ρόλο και αναβαθμίστηκε σε κομισάριο στην αναμέτρηση Γλαύκος - Νήαρ Ηστ!

Φυσικά, στη «μάχη» ήταν αρκετοί ακόμα σαν τον δημοσιογράφο, αφού η ΕΟΚ επιστράτευσε διαιτητές από το Basketaki, γυμναστές και απλούς φιλάθλους για να μην υπάρξουν άδειες καρέκλες στις γραμματείες των αναμετρήσεων.

Λογικά, το επόμενο βήμα θα ήταν να βγουν άνθρωποι της Ομοσπονδίας στους δρόμους και να... ψαρέψουν από εκεί άτομα για ένα ζήτημα που σαφώς επηρεάζει αρκετούς και συνολικά την εικόνα των πρωταθλημάτων.

Βέβαια, για την ουσία της συζήτησης και για την ανάγκη άμεσης επίλυσης του προβλήματος δεν υπήρξε η ίδια κινητοποίηση: Βλέπετε, η ΕΟΚ κάλεσε τους φορείς σε συνάντηση την Τετάρτη (14/12, 12:00) και δεν έκανε κάτι για να μην δούμε όσα έγιναν το διήμερο που μας πέρασε.

Και μη χειρότερα...

Διαβάστε ακόμη...